O VLADIMIRU KRNAČU PRIČA SRBIJA Malo ko zna da se u Slagalici takmičio protiv Slavoljuba, poznatog kao "Slavoljub-ćivot"
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/tvrts

Iz godine u godinu imali smo prilike da vidimo mnoge zabrinute poglede takmičara zbog preteških pitanja, pa i bezbroj gafova koje su pravili.

A kako se u životu ništa ne dešava slučajno, tako su danas dva najpopularnija takmičara u istoriji srpskih kvizova postali Vladimir Krnač i Slavoljub Petrović. Malo ko zna da su se ova dva takmičara sreli prvi put u kvizu Slagalica, pre tačno 13 godina. Bolje rečeno Vladimir je Slavoljuba "nulirao". 

Slavoljub Petrović apsolutno najpopularnoji takmičar "kviza Slagalica". Na društvenim mrežama Slavoljub je poznat i kao "pola čovek - pola dalje", ali i "Slavoljub-ćivot". 

Za one, pretpostavljamo retke osobe koje se Slavoljuba ne sećaju ili su jednostavno bili previše mladi kada se čuvena epizoda emitovala, podsećamo da je Slavoljub postao poznat zahvaljujući tome što je bio jedini takmičar koji je svoje takmičenje završio sa negativnim skorom od -5 poena. 

Na kraju protivnik 152 poena, Slavoljub - 0. Za njega je to, kako je rekao, pozitivna nula. Bio je ubeđen da će mu u narednoj emisiji biti lakše jer sada zna pravila i "malo će se pripremiti". U drugoj emisiji Vladimir 161 poen, Slavoljub minus pet.

S druge strane, poslednja epizoda popularnog kviza ,,Najslabija karika“ izazvala je veliku pažnju i brojne komentara zbog učesnika Vladimira, poljoprivrednika iz Bačkog Petrovca, koji je je dao sve tačne odgovore i uprkos tome je eliminisan iz igre zahvaljujući taktici Jugoslava i Miljana.

Nepravda, koju je Vladimir  osetio u kvizu "Najslabija karika", kad je izbačen iz igre iako nije dao nijedan pogrešan odgovor, biće delimično ispravljena. Naime, televizija Prva saopštila je da će njemu i porodici obezbediti putovanje u Egipat, što mu je bila želja ukoliko bi osvojio nagradu u kvizu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading