DVA LOŠA UBIŠE MILOŠA! Srbija stala uz tihog heroja! Udružili se da izbace Vladimira iz "Najslabije karike," a onda je narod stao uz njega! (VIDEO)
Foto: Printscreen/print/rtv

Srbija već drugi dan bruji o nepravdi koju je Vladimir Krnač osetio u kvizu "Najslabija karika", kad je izbačen iz igre iako nije dao nijedan pogrešan odgovor, biće delimično ispravljena.

Ova situacija privukla je veliku pažnju javnosti pa su se mnogi oglasili na društvenim mrežama sa ciljem da pomognu Vladimiru koji hrani četvoro dece.

 

 

Takmičar, koji je dao čak 22 uzastopno tačna odgovora, imao je želju da otputuje u Egipat ukoliko bi osvojio novac u kvizu.

Vladimiru će se ova želja ostvariti iako je iz kviza izbačen kao najslabija karika. Televizija Prva saopštila je da će ovom takmičaru obezbediti putovanje u zemlju koja predstavlja srce drevne civilizacije. 

Jedan korisnik se oglasio sa željom da se skupi novac da nepravedno izbačen takmičar ode u Egipat.

Korisnik je to napisao na Tviteru pre nego što je iz pomenute televizije saopšteno da će Vladimiru biti plaćeno putovanje. Drugi korisnici došli su na ideju da zaposle Vladimira. 

 

 

Tako je jedan od korisnika Tvitera napisao da želi da promeni Vladimirov radni status iz nezaposlenog u zaposleni. Takođe su se oglasili i iz jednog lanca pekara navodeći da su spremni da Vladimiru ponude zaposlenje. 

Inače, Vladimir Krnač svoju decu prehranjuje kao građevinski radnik. Dobrovoljni je davalac krvi i prijatelji ga smatraju velikim humanistom. Ljudi ga nazivaju "hodajućom enciklopedijom", a učestvovao je u 17 kvizova. 

Ko je Vladimir koga su izbacili iz "Najslabije karike"

Podsetimo, poslednja epizoda kviza "Najslabija karika" privukla je pažnju javnosti jer su dvojica učesnika iz igre izbacili takmičara koji nije imao nijedan netačan odgovor. Vladimir Krnač izbačen je kao najslabija karika, a znao je odgovor na neverovatna 22 uzastopna pitanja.

Takmičar, koji je sa najviše znanja ipak napustio kviz praznih džepova, poznat je javnosti iz kviza "Slagalica" gde je otkrio da radi kao građevinski radnik i da na taj način prehranjuje četvoro dece. Vladimir Krnač, iz Bačkog Petrovca je i dobrovoljni davalac krvi.

Vladimira su gledaoci upoznali kao tihog i skromnog čoveka nasmejanog lica koji radi i kao bravar. Do sada je učestvovao u 17 kvizova. Nazivaju ga "hodajuća enciklopedija". U kvizovima je uglavnom osvajao prva mesta. Sa novcem, koji bi možda ostvojio u kvizu "Najslabija karika", da nije izbačen od strane takmičara koji su pokazali manje znanja od njega, otišao bi u Egipat.

Želju za stalnim takmičenjem dobio je pre 18 godina kada je odlučio da se prijavi za kviz "Sam protiv svih" i testira znanje iz raznih oblasti. Jednom prilikom je ispričao da se među oblastima koje obožava izdvaja sport i muzika, i to sve vrste od ozbiljne do narodne, ali da je "tanak" sa filmom, jer zbog obaveza ne stiže da nijedan film odgleda u celini.

Omiljena literatura su mu enciklopedije koje je satima čitao upijajući znanje. Jedno od najtežih takmičenja na kojima je učestvovao bilo je u kvizu "Super genije", gde je glavna nagrada bila milion dinara. Među prijateljima, Krnač je pre svega poznat kao veliki humanista.

Do sada je više od 100 puta dobrovoljno dao krv, a rukav je prvi put zavrnuo još za vreme služenja vojnog roka, piše rtv.rs.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading