UPLATIO "KASKO" KOD BOGA - ZLU NE TREBALO Doveo popa da mu osvešta mercedes, a kad vidite ko stoji pored njega zanemećete
Foto: Printscreen/Foto: printscreen/TikTok

Kada kupite luksuznu mrcinu kakav je Mercedes-Maybach S klase, valjda nije naodmet uz kasko uplatiti osiguranje i kod viših instanca.

Šalimo se malo, ali snimci objavljeni u utorak na poljskim portalima potvrdili su nam da je jednom novopečenom vlasniku tog prestižnog vozila palo na pamet da blagoslovi “Mečku” kojeg je, tako barem procenjuje Moto.pl, platio oko 250 hiljada evra.

Ko je vlasnik, u tamošnjim medijima nije rečeno, ali je zato otkriveno da je snimak nastap u gradiću imena Monki, inače poznatome po uzgoju krompira i tradicionalnom festivalu posvećenom toj biljci.

Obred je održan u krugu porodice i najbližih prijatelja, a očekivano je pokrenuo lavinu komentara na raznim društvenim mrežama.

@luigi_de_funes Ksiądz ochrzcił nowo zakupionego Maybacha #ksiadz #maybach #polska ♬ dźwięk oryginalny - Luigi

Nego, kada smo već na temi, vredi podsetiti da je 25. jula možda i pravi datum kada želite kao vozač potražiti zaštitu u svecima. Naime, tog dana obeležava se dan Svetog Kristofora.

Kako to kaže Vikipedija, Sveti Kristofor se ubraja među 14 svetih pomoćnika, koje vernički puk poziva u pomoć prigodom raznih prirodnih katastrofa i bolesti. Sveti Kristofor je zaštitnik ostrva Raba, putnika, vozača i pomoraca, zaštitnik od svih nevolja i boleština, oluja i uragana. Vredi znati i da se na Rabu čuvaju moći Svetog Kristofora, a njemu u čast se održava i Rapska fjera.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading