OTKRIVAMO ŠOK DETALJE Muškarac koji poklanja kuću, nedavno se odrekao dece
Foto: Printscreen/Foto: Printscreen/jumedia

Muškarac iz Niša objavio je na društvenim mrežama da poklanja pola porodične kuće koja se nalazi na 40 minuta od Vlasinskog jezera i to isključivo u inat majci! Jedan drugi oglas nešto ranije zapalio je društvene mreže, a sada je otkriveno da čovek koji poklanja kuću isti onaj koji se javno odrekao svoje dece! 

On je početkom marta postao poznat jer se javno odrekao svoje maloletne dece, a to je uradio tako što je polepio plakate po Vlasotincu.

“Poklanjam polovinu kuće u Gornjoj Lopušnji sa velikim placem u blizini Vlasotinca. Druga polovina kuće pripada mojoj majci sa kojom sam u lošim odnosima i želim da njoj u inat poklonim kuću!

Odmah se piše ugovor o poklonu i upisuje se u katastar na vaše ime. Uslov je da ja ostanem da se vodim na toj adresi, ali nikad tamo neću kročiti. To možemo da potpišemo”, napisao je Ceki na “Fejsbuku” i ostavio je svoj broj telefona kako bi ga kontaktirali zainteresovani ljudi.

Sada je otkriveno da se on pre oko mesec dana obratio medijima kojima je poslao snimak na kojem se navodno vidi njegova bivša supruga koja tuče njihovu decu. Tada je on izneo svoju verziju priče, a Centar za socijalni rad u Vlasotincu je saopštio da su njegova majka, supruga i deca boravili u Sigurnoj kući zbog nasilja u porodici!

Muškarac je tada rekao da njegova bivša supruga ima podršku njegove majke, ali i brata. Kako on tvrdi, više puta je pokušavao da spasi decu fizičkog maltretiranja od strane supruge, ali je ona imala zaštitu svekrve i devera.

Korisnici su odreda šokirani ponudom, mahom osuđuju postupak sina, a pojedini ne mogu da veruju ni da je oglas realan.

"Odvratniju objavu ne videh", navela je jedna Nada.

"Jel ti mati udovica i kako se drži",  našalio se jedna Ibrahim.

"Da, udovica je, drži se ko ciganska šupa, ali imaš prođu svakako", stigao je neočekivan odgovor od Cekija.

"Ovo je strašno! Da li si ti sagradio deo koji sad tebi pripada", upitala je jedna Milena.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading