NOVAC VAM STALNO CURI KROZ PRSTE Feng šui pravila da se odlepite od siromaštva
Foto: Shutterstock

Koliko god radili i zaradili ne možete da osetite sigurnost jer vam prosto novac prolazi kroz prste. Neki ljudi ma koliko bili štedljivi ne mogu da se odlepe od siromaštva. Moguće da vam u kući postoji negativna energija koja utiče na vaš tok novca.  Dve zone novca kroz koje najviše novca može da pobegne iz doma su, prema feng šuiju, kuhinja i kupatilo. 

Prva stvar je daska za wc šolju. Prema feng šuiju, uvek treba da bude spuštena. Ako je vaša šolja otvorena sve vreme, tu će onda curiti finansijska energija.

Druga stvar su slavine koje kapaju. Voda koja izlazi nije samo stvarni otpad, jer su računi veći. To je takođe, kaže feng šui, veliko curenje sredstava iz kuće. Ako je kupatilo veoma vlažno, dobro je imati mali solarni radijator u njemu i s vremena na vreme ga osušiti.

Takođe nije dozvoljeno zatrpavanje lavaboa u kupatilu, što više stvari držite na njemu, to više ovaj nered remeti protok energije. Uvek zatvorite vrata kupatila!

Isto je i u kuhinji – feng šui vam govori da sudopera sa prljavim posuđem uvek remeti protok energije zbog kog gubimo novac.

Sledeće mesto je rerna, ne bi trebalo da bude prljava, a najveća greška po feng šuiju je držanje posuđa sa starom masnoćom u njoj. Odmah ih uklonite i oslobodite se masti.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading