Uvek viđate iste brojeve? Evo kakvo značenje imaju
Foto: Shutterstock

Brojevi koje viđate često obično su znaci pored puta koji vam poručuju u kojoj ste fazi života. Mogu vam pomoći da donesete odluku u vezi nekih izazovnih životnih situacija. 

Broj 1144

1144 je kombinacija jedinica i četvorki. Zasebno, ovi brojevi sami po sebi imaju posebna značenja. Jedan je simbol jedinstva i poravnanja. Smatra se da je to jedan od najmoćnijih brojeva, „božji broj“ i dobar znak.

Četiri je siguran broj stabilizacije i posvećenosti, i znak da se sklonite i razjasnite svoje prioritete. Zajedno, sa oba broja koji se ponavljaju i jedan pored drugog, 1144 je simbol potrebe da razumete kako da kombinujete ili uravnotežite duhovno i materijalno.

Uočavanje 1144 ukazuje na potrebu za priznanjem da, sve je u božanskom poretku i u vašu korist, ali možete učiniti proces mnogo glatkijim ako svoje ovozemaljske poslove držite pod kontrolom, posebno svoje mentalno, emocionalno, fizičko i duhovno zdravlje.

Svi anđeoski brojevi imaju značenje koje čovek mora temeljito razumeti pre nego što može primeniti poruke. Dakle, ovaj anđeoski broj, moramo znati sastav njegove strukture. Na primer, ovaj anđeoski broj jedan je od retkih koji imaju više od jednog glavnog broja, unutar svoje strukture. Stoga ima veliku moć kojom može uticati na živote ljudi. Međutim, u ovom slučaju, pogledaćemo utiecaj drugog broja anđela poput pet i jedan na ovaj anđeoski broj.

Broj 1155

Veoma moćan anđeoski broj. Stoga takođe zadržava neke od atributa ovih manjih brojeva anđela. Neke od osobina koje može imati su dobra intuicija i novi početak. S druge strane, osoba koja prima ovu poruku posedovatće karaktere poput motivacije, snage i inspiracije. Ponekad čak dobijaju kvalitetetno vođenje. Što znači da možete biti, dobar vođa sa kvalitetnom intuicijom.

Broj 1414

Ovo je dobar broj. Značenje ovog broja je da ste prešli u prosvetljenije stanje svesti.

Materijalne stvari, te život na toj osnovi, više vas ne zanimaju u istoj meri. Ne zaustavljate se više na površnim temama.

Znate tačno koji ljudi za Vas vrede i  s kime trebate provoditi vreme. U prošlosti ste se lako uzbudili oko nečega, no sada ste stigli do tačke unutrašnjeg mira.

Nemojte misliti da se to dogodilo slučajno.

Vi ste jednostavno odlučili živeti tako, u miru i u harmoničnim odnosima.

Ovaj broj Vas savetuje, da se rešite svega što prej, svega što vas koči u životu. 

Može biti loša navika, veza, prijateljstvo ili loš posao. Rešiti se svega onoga što Vas spušta, a ne uzdiže. Ukoliko želite poboljšati vezu,

Razmišljajte često o tome i vizualizirajte život kakvom težite.

Komunicirajte s partnerom kako biste videli da li sledite isti put ispunjenja. Ukoliko ste sami, a neko Vam se sviđa, ovo je znak da trebate krenuti u akciju.

Povodite se intuicijom. Ukoliko vam kaže da trebati ući baš u taj kafić ili prodavnicu, to je mesto na kojem tada trebate biti.

Vaše vodstvo je uvek tu da bi Vas usmerilo gde počinju i stoje Vaši snovi. Često će Vas reči u određenoj pesmi navesti na odgovore koje ćete na taj način dobiti od Više svesti.

Budite hrabri i odvažni. To je savet Vaših anđela.

Poruka ovog broja je da morate izgraditi čvrste temelje za Vašu budućnost. Vreme je da se pripremite i da odlučite.

Vreme brzo leti.  Počnite planirati posao o kojem sanjate. To je idealan posao za vas i on će se realizovati. Ovo je pravo vreme za to.

Svaki dan razmišljajte pozitivno jer tako ćete i privući takvu energiju.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading