DNEVNI HOROSKOP Bikovima danas ve ide od ruke, Rakovi će obnoviti bivšu vezu...
Foto: Shutterstock

OVAN

POSAO: Dan vam nije povoljan, pa ne očekujte da će vam bilo koja greška ili propust biti oprošteni. Postoji izvestan rizik od otkaza, pa povedite računa.

LJUBAV: Moguće je da se oseća velika distanca koja vlada između vas i voljene osobe. Ne znate kako da postupite da biste rešili probleme i da biste se ponovo zbližili.

ZDRAVLJE: Povedite računa u saobraćaju.

BIK

POSAO: Preporučuje se saradnja s Blizancem, s kojim možete ući u projekat koji će vam doneti dobru zaradu. Dan vam je veoma povoljan, sve ide prilično glatko.

LJUBAV: Moguće je da ćete tokom današnjeg dana uspeti da rešite neke sporne situacije s voljenom osobom. Možete da računate na mirnu i stabilnu situaciju.

ZDRAVLJE: Osetljiv urogenitalni trakt.

BLIZANCI

POSAO: Pred vama su važne odluke. Potrudite se da budete dovoljno racionalni, trezveni i pribrani kako biste prevagnuli na pravu stranu. Ne žurite.

LJUBAV: Možete da očekujete početak nove ljubavi ako ste slobodni. Oni koji već imaju partnere neće imati neke velike promene na ovom planu, sve je prilično stabilno.

ZDRAVLJE: Povedite računa o bubrezima.

RAK

POSAO: Preopterećeni ste obavezama. Nalazite se pod velikim pritiskom od nadređenih. Imate osećaj da nemate izbora u ovoj situaciji, sve prilično teško prihvatate.

LJUBAV: Oni koji su slobodni mogu da očekuju mogućnost obnove kontakta s bivšom ljubavlju. Bićete u daleko boljem odnosu nego što ste mogli da pretpostavite.

ZDRAVLJE: Ukočenost.

LAV

POSAO: Preopterećeni ste dešavanjima koje ste imali u prošlosti i imate strah od toga da se neki problemi vrate. Uradite ono što je do vas kako biste situaciju doveli u red.

LJUBAV: Odlučni ste pri tome da ljubav sačuvate. Želite da date svoj maksimum kako biste zadržali brak i stabilnost porodice. Partner će umeti da prepozna vašu žrtvu.

ZDRAVLJE: Prehlada.

DEVICA

POSAO: Povoljan dan za sklapanje novog dogovora sa saradnicima. Zasad nećete imati napismeno potpisan ugovor, ali možete verovati na reč osobi s kojom ste se dogovorili.

LJUBAV: Dan je miran i stabilan za ljubav, ne treba da očekujete neke veće promene. Ukoliko ste slobodni, posvećeni ste porodici, ne tragate za avanturama.

ZDRAVLJE: Pazite šta jedete.

VAGA

POSAO: Ako ste bez posla, danas možete doći do prilike za dodatnu, honorarnu zaradu. U slučaju da već radite, dobićete zanimljivu ponudu od nadređenih.

LJUBAV: Teško vam je da ostvarite dobru komunikaciju s osobom koja vam se dopada. Uporno pokušavate da joj priđete, ali ona kao da vas namerno drži na distanci i testira.

ZDRAVLJE: Osetljive glasne žice.

ŠKORPIJA

POSAO: Možete da očekujete veoma povoljnu situaciju na poslovnom planu. Ukoliko ste već očekivali neki priliv novca, bićete veoma zadovoljni krajnjim ishodom.

LJUBAV: Dešava vam se neko novo poznanstvo sasvim iznenada. Možete da očekujete zanimljivu komunikaciju i flert s tom osobom. Uživajte u lepim trenucima.

ZDRAVLJE: Manji problemi s hormonima.

STRELAC

POSAO: Tokom dana možete da očekujete neki pritisak od nadređenih. Moguće je da ćete skoro sve vreme provesti pod nadzorom svojih šefova.

LJUBAV: Jednostavno ćete se udaljiti od partnera, koji je trenutno željan rasprave i svađe. Niste raspoloženi za negativne vibracije i stres, radije ćete provesti vreme u samoći.

ZDRAVLJE: Jaka glavobolja.

JARAC

POSAO: Moguće je da ste napeti i da vam je teško da donesete važnu odluku. Nemojte da brzate, pustite da neke stvari malo odstoje i da razmislite o svemu sa distance.

LJUBAV: Niste zainteresovani za promene na emotivnom planu. Većim delom dana se držite po strani i nemate dovoljno energije da tragate za novim ljubavima.

ZDRAVLJE: Prenaglašen stres.

VODOLIJA

POSAO: Dolazite do prilike za napredovanje. Nadređeni vam ukazuju sve veće poverenje i daju vam važnije i odgovornije poslove i zaduženja. Nagrada će biti adekvatna.

LJUBAV: Moguće je da ćete preko zvaničnog okruženja upoznati osobu koja će privući vašu pažnju. Nećete biti u mogućnosti da joj odmah pokažete svoje simpatije.

ZDRAVLJE: Povećajte unos vitamina.

RIBE

POSAO: Najbolje bi bilo da se odmorite i da ne forsirate previše posao. Pustite da se neke stvari slegnu, nemojte da silite događaje koji su trenutno usporeni.

LJUBAV: Osećate se loše, jer imate osećaj da vas partner na neki način zapostavlja i da je preterano hladan prema vama. Pokušajte da razgovarate s njim o problemima.

ZDRAVLJE: Prijaće vam lagane vežbe.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading