KAKVA PODLOST! DOBILI 4,2 MILIONA EVRA NA LUTRIJI Devojka perfidno ćutala, a ono što je uradila nakon godinu dana je tako bedno
Foto: Shutterstock

Kada je par iz Notingema u Velikoj Britaniji, Laura Hojl i Kirk Stivens, osvojio džekpot na lutriji, život im se okrenuo za 360 stepeni. Ali, nije ono što mislite! Nisu živeli bahato i na kraju osiromašili. Kad su pare legle na račun, Laura se pokupila i napustila partnera!

Hojlova (40) i Stivens (39) upoznali su se 2018. Posle nekog vremena, Laura se uselila u kuću svog ljubavnika. Prema Stivensovim rečima, ona je džentlmenski ponudila da podele kiriju, ali umesto toga on ju je zamolio da svake nedelje kupuje srećke u vrednosti od 25 funti (oko 30 evra).

Prvog dana marta 2021. sreća se osmehnula ovom paru i oni su pogodili džekpot u iznosu od 3,6 miliona funti (4,2 miliona evra). Dogovor je bio da im se dobitak isplaćuje narednih 30 godina i da svakog meseca dobijaju 10.000 funti (11.600 evra). Godinu dana nakon dobitka, Laura je napustila Stivensa i, prema njegovim rečima, uzela sve pare!

Ispostavilo se da je dobitni lisić pripadao Hojlovoj, a kad je shvatila da ne mora da deli novac, lako se odrekla i ljubavi! Stivens tvrdi da je odmah kupila novu kuću, a iz doma u kom su oboje živeli je sve uzela, pa čak je htela i da povede oba psa sa sobom!

"Ona čak želi da uzme naša dva psa", jadao se nesrećni Kirk.

Kad su Lauru kontaktirali novinari, ona je odbila da komentariše sve što je Kirk ispričao. Njena strana priče nije poznata javnosti, a koja je, čini se, već oformila svoje mišljenje o njoj. Na mrežama je većina nazivala nagrorim imenima, a tek nekolicina je smatrala da nikome ništa ne duguje i da je njena stvar šta će da radi s parama.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading