DOLAZE BOMBE, DOLAZE PROJEKTILI Čuvena proročica predviđa 9 godina pakla na Zemlji, a evo za koga kaže da će biti ključni igrač
Foto: Youtube/Printscreen

Kubanska astrološkinja i jedna od najpoznatijih živih “proročica” Moni Vidente (44) predviđa da će sledeći globalni sukob trajati devet godina. Prema njoj, jedan od glavnih aktera biće Kina, a ove tvrdnje ponavlja već dve godine uz manje izmene.

Najnovije proročanstvo koje se odnosi na Treći svetski rat dolazi u jeku sukoba u Ukrajini, za koji ona predviđa da će izmaći kontroli i uvući druge nacije. Naime, Vidente je rekla da će ruski predsednik Vladimir Putin na kraju umešati više zemalja u eskalaciju sukoba. On je, kako je rekla još 2018. godine, reinkarnacija Napoleona, koji je bio “prvi Antihrist”.

Kao drugi potencijalni uzrok globalnog sukoba osvrnula se i na istorijski raskol između Kine i SAD povodom Tajvana, spomenuvši tabor suprotstvaljen Pekingu.

– Neko stoji iza sve ove moći. Južna Koreja, koja je snažno povezana sa Sjedinjenim Državama i koja je svetski lider na više načina, želi da ostane uz Vijetnam i Japan – rekla je Vidente.

Ona smatra da će Kina učiniti sve da pobedi SAD, ne birajući sredstva, i tako izazvati Treći svetski rat.

– Dolaze bombe, dolaze projektili. Svako ljudsko biće će biti poraženo – dramatično je prorekla Kubanka koja je iskoristila haos u svetu da stekne međunarodnu slavu.

Poređenja radi, njena popularnija koleginica iz Bugarske Baba Vanga, koja je umrla 1996., prorekla je da će se uvod u Treći svetski rat desiti 2010. godine.

Što se Ukrajine tiče tvrdila je da joj spas može doneti jedino žena koja bi preuzela vlast u svoje ruke. Ona će, po Vanginim rečima, raditi u tandemu sa muškarcem, a bila je sigurna da će taj političar doći iz Rusije.

Putina po imenu i prezimenu nije spominjala, ali je bugarska proročica 80-ih rekla da mir u svetu neće biti postignut dok ne dođe “osmi”.

– Dva najveća vladara sveta pružiće ruku jedan drugom – rekla je tada.

U to vreme Hladnog rata mislilo se da će to biti Regan i Gorbačov, ali se u zadnje vreme pojavila “aktuelnija” hipoteza da se “osmi” odnosi na 8. “velikog” Vladimira na čelu Rusije koji bi tobože trebalo da bude Putin.

BONUS HOROSKOP

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading