DOLAZE BOMBE, DOLAZE PROJEKTILI Čuvena proročica predviđa 9 godina pakla na Zemlji, a evo za koga kaže da će biti ključni igrač
Foto: Youtube/Printscreen

Kubanska astrološkinja i jedna od najpoznatijih živih “proročica” Moni Vidente (44) predviđa da će sledeći globalni sukob trajati devet godina. Prema njoj, jedan od glavnih aktera biće Kina, a ove tvrdnje ponavlja već dve godine uz manje izmene.

Najnovije proročanstvo koje se odnosi na Treći svetski rat dolazi u jeku sukoba u Ukrajini, za koji ona predviđa da će izmaći kontroli i uvući druge nacije. Naime, Vidente je rekla da će ruski predsednik Vladimir Putin na kraju umešati više zemalja u eskalaciju sukoba. On je, kako je rekla još 2018. godine, reinkarnacija Napoleona, koji je bio “prvi Antihrist”.

Kao drugi potencijalni uzrok globalnog sukoba osvrnula se i na istorijski raskol između Kine i SAD povodom Tajvana, spomenuvši tabor suprotstvaljen Pekingu.

– Neko stoji iza sve ove moći. Južna Koreja, koja je snažno povezana sa Sjedinjenim Državama i koja je svetski lider na više načina, želi da ostane uz Vijetnam i Japan – rekla je Vidente.

Ona smatra da će Kina učiniti sve da pobedi SAD, ne birajući sredstva, i tako izazvati Treći svetski rat.

– Dolaze bombe, dolaze projektili. Svako ljudsko biće će biti poraženo – dramatično je prorekla Kubanka koja je iskoristila haos u svetu da stekne međunarodnu slavu.

Poređenja radi, njena popularnija koleginica iz Bugarske Baba Vanga, koja je umrla 1996., prorekla je da će se uvod u Treći svetski rat desiti 2010. godine.

Što se Ukrajine tiče tvrdila je da joj spas može doneti jedino žena koja bi preuzela vlast u svoje ruke. Ona će, po Vanginim rečima, raditi u tandemu sa muškarcem, a bila je sigurna da će taj političar doći iz Rusije.

Putina po imenu i prezimenu nije spominjala, ali je bugarska proročica 80-ih rekla da mir u svetu neće biti postignut dok ne dođe “osmi”.

– Dva najveća vladara sveta pružiće ruku jedan drugom – rekla je tada.

U to vreme Hladnog rata mislilo se da će to biti Regan i Gorbačov, ali se u zadnje vreme pojavila “aktuelnija” hipoteza da se “osmi” odnosi na 8. “velikog” Vladimira na čelu Rusije koji bi tobože trebalo da bude Putin.

BONUS HOROSKOP

Komentari (0)

Loading