spavanje
Foto: Shutterstock/Foto: Shutterstock

Metod manifestacije sa jastukom podrazumeva ispoljavanje želja dok vi spavate. Dok ste vi u dubokom snu, energija ispunjenja radi za vas.

Potrebno je da na listu papira napišete ono što želite da manifestujete, stavite to pod jastuk, i verujete svim srcem da se takva želja može zaista i ostvariti.

Važno je da se opustite pre postupka manifestovanja ,. Pokušajte da se oslobodite stresa, puštajuću muziku, uradite vežbe disanja ili prošetajte kroz vođenu meditaciju. Zamenite negativnim pozitivnim i visokim vibracijama.

Nakon toga uzmite olovku, papir i jastuk na kojem spavate svake noći. Takođe, možete u proces da ubacite drago kamenje i esencijalna ulja da poboljšate opšti osećaj i blagostanje.

Treći korak jeste da zapišite svoju želju u sadašnjem vremenu. Na primer, "osećam pravu ljubav" ili "ja napredujem na poslu"; "Imam beskrajno finansijsko izobilje i prosperitet"... Napišite to nekoliko puta na istom listu papira, a zatim to potvrdite u svom umu, ponavljajte u mislima, izgovorite naglas.

Kada postignete taj osećaj da je vaša želja realna, stavite list papira ispod jastuka. Zaspite sa uverenjem da je sve što ste zapisali vaša stvarnost, vizualizujući svoju željenu stvarnost i ono što ste napisali na papiru.

Uverite se da zaspite u ovom stanju uma. Ovo je najvažniji i najvažniji deo ove tehnike. Ovu metodu možete raditi onoliko dugo koliko vam je potrebno, a važno je da vas raduje, opušta i jača motivaciju i samopouzdanje.

Papir sa željom možete držati ispod jastuka svako veče, dok se želja ne ostvari, ali je važno da je ujutru i uveče pročitate, i tako podsetite sebe u kojem pravcu želite da idete i da vi to zasita i možete.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading