OPASNIM PUTEVIMA SRPSKIH RATNIKA Brazilac pred najvećim izazovom do sad!
Balkan Trip

Tribalion je druga po redu najveća trka u celoj bivšoj Jugoslaviji. Održava se u netaknutoj prirodi Tare i puna je mnogobrojnih prepreka – od penjanja, preko provlačenja i ispitivanja snage trkača. Naziv, a i koncept inspirisani su starim srpskim plemenom Tribali koje je bilo poznato po svom ratničkom genu i borbenom duhu. Osnivači trke dosledno su preneli ratnički stil života i spremanje za borbu na sam teren i takmičare koje ne štede ni malo, već ih inspirišu da prevazilaze svoje mogućnosti.

Nikola Živanović, organizator ove trke, pojasnio je Tiagu ideju ovog avanturističkog takmičenja: “Tribalion se razvio iz ideje da približimo prirodu čoveku na jedan poseban način, a to je kreirajući izazove koji će svakome pomeriti granice, gde god da mi se te granice nalaze.”

I to je zaista tako. Iako deluje preuzbudljivo, ovo je izazov isključivo za one sa najboljom fizičkom spremnošću. Tiagu nije bilo svejedno, pa je prokomentarisao da je možda trebalo bolje da se spremi, s obzirom da je i kiša poprilično raskvasila teren, te je upitao Nikolu: “Imaš li neki savet za mene?”

Nikola mu je odgovorio kratko i jasno: “Samo jako od starta!

Tiago ga je poslušao i uputio se putevima drevnih ratnika. Sa svim preprekama se odlično snašao dok nije došao do dela gde se suočio sa teškom traktorskom gumom.

OPASNIM PUTEVIMA SRPSKIH RATNIKA Brazilac pred najvećim izazovom do sad!

Balkan Trip

 

Ode mi levi biceps!” Viknuo je, ali nije posustao.

Na kraju trke Tiago je dobio medalju koja potvrđuje da je uspeo da postane planinski ratnik. Mi mu čestitamo na hrabrosti i istrajnosti, a vi možete videti OVDE kako je izgledalo ovo nesvakidašnje iskustvo.

Za sve vas, kako ljubitelje adrenalina tako obožavaoce mirnijih I komfornijih zabava, tu su Balkan Trip i Telekomova mreža kablovskih kanala gde možete pronaći svoju savršenu avanturu. Čekamo vas!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading