AKO NISTE ZNALI Evo šta vaša šolja za kafu može reći o vašem karakteru
Foto: Shutterstock

Šolja za kafu deluje kao veliki izvor informacija. Osim što možete saznati svoju sudbinu iz nje, i spoljašnji izgled šolje može reći nešto o vama. Karakteristike vaše ličnosti mogu biti otkrivene.

Osim što ćete videti čime ste se to podsvesno vodili kada ste se od mnogobrojnih dezena opredelili baš za taj koji ste kupili, možete videti i koje su to istaknute osobine koje ima osoba sa kojom sedite. 

Ako imate najveću šolju u kući, teško se budite i barem sat vremena od ustajanja niste u stanju da progovorite ni reč.Niste previše temperamentni i retko podižete glas.Obaveze završavate na vreme i vrlo ste praktični.Važno vam je da se povremeno osamite i na miru napunite baterije.

Šolja sa nekim duhovitim natpisom govori da je sve na vama i oko vas odabrano tako da izražava vaš ukus, stavove i karakter.Ipak, imate smisla za humor i nemate potrebu da drugima namećete svoj stil života.U ređim slučajevima, ovakvu šolju biraju introvertne osobe kao način da izbegnu komunikaciju, ali da ipak svetu saopšte neki svoj stav.

Jako mala šolja pokazuje da ste vi društveni i komunikativni i nikad ne odbijate kafu. Pravite društvo svakom ko vas njome ponudi i slatko se isćaskate uz svaku šoljicu. Ne drži vas mesto, volite da kombinujete različite aktivnosti u toku dana. Ponekada vam je teško da se dugo koncentrišete na jedan zadatak, pa sve što radite delite na seriju manjih obaveza.

Ukoliko vam je svejedno kakva je šolja iz koje pijete to znači da nemate dovoljno vremena da biste ga traćili na za sitnice, poput toga kakva je šolja iz koje pijete kafu. Verovatno ih čak ni ne primećujete. Važan vam je sam napitak, a ne njegova forma. Imate dar za odvajanje važnog od nevažnog, sagledavanje celine, uopštavanje i donošenje ispravnih zaključaka na osnovu oskudnih podataka. Osoba ste od koje prijatelji i porodica često traže savet.

Obična bela šolja pokazuje da ste vi moderna osoba, sklona minimalizmu, ali pomalo zatvorena. U prisnije razgovore upuštate se tek posle mnogo zajedno ispijenih šolja kafe. O vama je teško bilo šta zaključiti na prvi pogled. Ali, kada konačno pustite nekoga u svoj svet, uvideće da ste vi sve samo nimalo obična i jednostavna osoba.

Porcelanska retro šolja poručuje da ste vi osoba koja ne ume da popije kafu "na brzaka", već uživa u mirisu i ukusu svakog gutljaja. Inače ste neshvaćeni, jer iz vaše mašte navire toliko ideja koje se drugima čine kao gubljenje vremena. Verujete u stare ideale i romantična ste duša koja je rođena u pogrešno vreme. 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading