"BAKICA ME U BUSU POMAZILA PO KOSI, FUJ!" "Kroz suze mi kaže da je podsećam na ćerku, a kad mi je rekla gde joj je dete šokirala sam se"
Foto: EPA/ANDREJ CUKIC

Svima nama koji se vozimo javnim prevozom dešava se da prisustvujemo nekom događaju koji nam skrene misli u potpuno dugom pravcu.

Neki vole da na društvenim mrežama dele dogodovštine iz autobusa, pa takve priče često izazovu lavinu komentara korisnika društvenimh mreža kako pozitivnih, tako i negativnih.

Tako je i jedna Beograđanka je na svom Tviter nalogu obajvila šta joj se desilo u busu kada se vozila u pravcu stare Karaburme.

"Vozim se ka staroj okretnici Karaburme, stojim kod vrata busa. Neka bakica kreće da me mazi po kosi (fujčina) i plače, kao podsećam je na ćerku. Meni neprijatno, ali ipak pitam: "Pa gde vam je ćerka?" Kaže ona: "U Mirijevu". Bogme i ja bih plakala", glasi njen post.

Upravo ova situacija izaivala je lavinu komentara tviteraša koji su pročitali ovu objavu.

"Ne volim ni ja bakice, ali vreme ide napred i ne vraća se. Kad ti budeš bakica ne iznenađuj se", napisala je jedna korisnica u komentaru, dok joj je Beograđanka odgovorila:

"Ne volim da me iko dira po kosi, a posebno ne nepoznate osobe (u busu) nemam ništa protiv bakica, uglavnom su mila bića".

Jedan tviteraš je pak odgovorio da devojka nije fer.

"Da sam te ja pomazio po kosi zveknula bi mi šamarčinu, što objektivno i zaslužujem. Ipak, Beograđanka je napisala i da joj je bakica bila veoma mila i da joj je bilo žao kad joj je tako odgovorila.

"Surov tvit, rugati se starim usamljenim ženama gde će ti duša", napisao joj je jedan korisnik.

"Nisam ničim povredila bakicu, isćaskala sam se sa njom iako ne volim da me iko dira po kosi", objasnila je ona.

Jedan od pratilaca joj je ostavio duhovit komentar:

"Nabavi periku čisto kad se voziš gradskim prevozom, za svaki slučaj".

"Prvi put mi se desilo i dozvolila sam jer je bakica bila mila sva. Inače nije da baš dozvoljavam da me nepoznate osobe diraju u prevozu".

Ipak, jedan od tviteraša se zapitao i kako li se bakica osećala tada kada je nepoznatu ženu pomazila po kosi i to u busu.

"Ko zna kad je jadna žena zadnji put videla kćer koja sudeći po komentaru žene izgleda neće ni da zna za majku".

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading