PROVEDITE DAN ZALJUBLJENIH U ZAGRLJAJU GRADA Tog dana će vam Beograd pokazati svoju romantičnu stranu
Stefan Kondić

Turistička organizacija Srbije preporučuje gostima glavnog grada da iskoriste trenutak i upoznaju ga. Beograđanima savetuju da uživaju u prazničnoj atmosferi u svom gradu. Podsetite se istorije, ali i doživite romantiku u Beogradu.

A Beograd je za praznike najlepši. U trenucima kada je spreman da vam osvetli najznačajnije detalje iz svoje istorije. Da vas pozove u muzeje, tvrđave i galerije. Da vas povede u duge šetnje uz reku, obilazak znamenitosti i da vas ohrabri da saznate sve ono što ste do sada propustili. Beograd čuva tajne, ali je spreman i da ih sa vama podeli. Beograd pamti tradiciju, ali želi da vam je otkrije. Beograd je gord, ali i nežan domaćin. Ćutljiv i strpljiv partner u šetnji. Veseo domaćin u provodu.

Beograd je srdačan domaćin i onima koji danas slave ljubav. Koji traže mesto za šaputanje i skrivanje tajni. Tu je da vam pomogne da prepoznate i priznate šta osećate. Na Kalemegdanu, uz Savu ili na obali Dunava, na obližnjoj Avali, ili u šetnji najlepšim gradskim ulicama. Svaki beogradski kutak je pravo mesto da se pokaže ljubav.

Beograd je čuvar nezaboravnih utisaka koje biste ovog februara mogli da doživite.

Biram srcem, biram Beograd.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Ajooj

14.02.2022 12:12

Kakav crni praznik???? Danas je Sv.Trifun