ČOVEK IZGUBIO PULS NA 45 MINUTA Pokojna maćeha mu je bila pred očima i rekla da se vrati, tvrdi da postoji ZAGROBNI ŽIVOT! (VIDEO)
Printscreen

Kamiondžija Brajan Miler (41) iz Ohaja iznenadio je bolničko osoblje kada se vratio u život nakon skoro sat vremena od kada je izgubio puls, posle snažnog srčanog udara.

Priče o zagrobnom životu nikada ne prestaju da intrigiraju. Mnogi ljudi, koji su preživeli kliničku smrt, tvrde da su imali neke vizije i da nakon tih saznanja potpuno drugačije gledaju na život. Tako je jedan čovek izgubio puls na 45 minuta, ali se probudio sa neverovatnom vizijom o zagrobnom životu.

Miler je otvarao prikolicu kada je osetio da nešto nije u redu – odmah je pozvao hitnu pomoć i rekao operateru: "Ja sam vozač kamiona i mislim da imam infarkt".

Sasvim sigurno, njegova glavna arterija je bila potpuno blokirana, izazivajući srčani udar, a on je požurio u lokalnu bolnicu gde su lekari uspeli da ga ožive i uklone blokadu, ali nakon što je povratio svest i oslobodio se bola, razvio je fibrilaciju srčanih komora, kada srce počne divlje da podrhtava i nije u stanju da pumpa krv.

– On nije imao otkucaje srca, nije imao krvni pritisak i nije imao puls – rekla je medicinska sestra Emili Bišop.

Doktor je obavio jaku, tešku i brzu reanimaciju i šokirao Milera četiri puta u pokušaju da ga oživi, ali nije imao sreće.
Tokom tog vremena, Miler tvrdi da je zalutao u nebeski svet.

– Jedina stvar koje se sećam je da sam video svetlost i krenuo ka njoj – kaže kamiondžija.

On je opisao da je išao putem obloženim cvećem ka beloj svetlosti, sve dok nije naišao na svoju maćehu, koja je nedavno umrla.

– Ona je bila nešto najlepše kada sam je video, bilo je kao prvog dana kada sam je upoznao, izgledala je tako srećno – rekao je ovaj čovek.
Miler se priseća da ga je uhvatila za ruku i rekla:

-Nije tvoje vreme, ne treba da budeš ovde, moramo te vratiti nazad, imaš još toga da obaviš – kazao je kamiondžija.

 

https://youtu.be/_qkYYhzW6-w

 

Nakon 45 minuta, njegov puls se vratio niotkuda, navela je sestra Bišop.

– Njegov mozak nije dobijao kiseonik 45 minuta, činjenica da on hoda, govori, smeje se, sve je neverovatno – objašnjava zaprepašćena Emili.

Srećan što se vratio među žive, Miler sada kaže da je u jednu stvar siguran:

– Postoji zagrobni život i ljudi moraju da veruju u to – tvrdi on.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading