Gosti hotela nakon stravičnog prizora pobegli kući: Pokojna nevesta nas je posmatrala! (VIDEO)
Foto: Youtube/Printscreen

Foto: Youtube/Printscreen

 

Kim Kimberli iz Kolorada poželela je da obiđe hotel “Stenli” u kojem je svojevremeno snimljen jedan od najnapetijih psiholoških trilera svih vremena, film “Isijavanje” Stenlija Kjubrika.

Kao veliki obožavalac lika i dela Džeka Nikolsona, Kim je došla sa porodicom i prijateljem do hotela kako bi pogledala njegov enterijer i eksterijer.

Kim je u jednom momentu snimajući spoljašnjost hotela na jednom od prozora uočila jezivu žensku siluetu, osobu koja je izgledala poput pokojne neveste. Kim se sledila jer već u narednom momentu na prozoru nije bilo nikog.

Iako su silno želeli da se nasmeju situaciji, svi su se pokupili i pobegli s lica mesta.

– Na tom prozoru nije bilo nikoga u tom trenutku, sigurna sam. Uostalom, isti su kadar fotografisali i moji prijatelji. Na njihovim fotografijama nema apsolutno ničega, samo kod mene na telefonu – rekla je Kimberli.

Ona je potom pojasnila šta se tačno dogodilo.

– Prva fotografija koja prikazuje žensku figuru nastala je u 21:03, a sledeća na kojoj nema ničega, u 21:04. Da je neko postavio lutku, primetili bismo. A ako je u pitanju igra vetra i zavesa, zbunjuje me detalj. Zavese su prozirne, ali nije i to što se čini kao bela haljina – dodala je Kimberli.

Korisnici društvenih mreža jednako su zbunjeni kadrom, koji je privukao pažnju i nekih televizija, pa je završio čak i u nekim lokalnim emisijama.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading