DA LI JE OVO KOSMIČKI POZIV NA BUĐENJE? NLO-i crnog tetraedra iznad Kremlja i Pentagona!
Printscreen

Printscreen

 

Tradicionalni odgovor vlade na tvrdnje o vanzemaljskom životu i NLO-ima je poricanje. Ali sada smo prošli ovu temu iz više razloga. Kako se najveće svetske vojne sile nastavljaju baviti vazdušnim vozilima koja su prebrza i neuhvatljiva da bi ih stvorili i njima upravljali ljudi, čini se da smo ušli u novu stvarnost - onu u kojoj su napredne svemirske letelice, a ne sa ovog sveta, prvi put, priznate.

Iako su posete NLO-a (sada se nazivaju UAP-ovi - Neidentifikovani vazdušni fenomeni) same po sebi fascinantne i provokativne, radoznalo je zašto se čini da se njihovo otkrivanje događa i zašto su viđenja na strateški značajnim lokacijama, uključujući Kremlj, Pentagon, pomorske armade i o nuklearnim objektima se sada govori javno, bez podsmeha koji su prethodno bili povezani sa tom temom.

Možda su najnovija viđenja UAP-a koja je potvrdio Pentagon kosmički poziv na buđenje, koji nas podstiču kao globalnu zajednicu da promenimo našu destruktivnu praksu pre nego što bude prekasno.

Koliko još možemo - kao vrsta i rastrojena planeta - da nastavimo da učestvujemo u ratu, siromaštvu, nejednakosti, uništavanju životne sredine, proliferaciji nuklearnih sistema i ograničenim sistemima verovanja? 

Čak i većina glavnih informativnih emisija sada otvoreno raspravlja o fenomenima NLO-UAP-a, uključujući dugogodišnji program od 60 minuta na CBS-u . U međuvremenu, direktora CIA, R., Džejms Voolsei priznao ; „Nisam blago skeptičan kao pre nekoliko godina, blago rečeno, ali događa se nešto što je iznenađujuće za seriju inteligentnih, iskusnih pilota aviona.“

Istoričari NLO-a pamtiće čuvene fotografije flote neidentifikovanih svemirskih letelica na nebu iznad zaštićenog vazdušnog prostora iznad Bele kuće 1952. Nekoliko decenija kasnije, 2009. godine, NLO događaj se navodno dogodio na drugom delu zaštićenog vazdušnog prostora velike vojne sile. U decembru te godine zabeleženo je gigantsko, neidentifikovana letelica u obliku tetraedra , moguće kilometar širine, kako leti iznad Kremlja .

Devet godina kasnije, još jedan UAP u obliku tetraedra navodno je primećen u vazdušnom prostoru iznad Pentagona. 

U novije vreme, bivši pilot mornarice, poručnik Rian Graves, potvrdio je za CBS Nevs da je „njegova eskadrila F / A-18F bila svedok UAP-a koji su se nadvili nad ograničenim vazdušnim prostorom jugoistočno od Virginia Beach-a 2014.“ 

Njujork Tajms je 2017. godine izvestio o još jednom incidentu gde su još dva pilota bila svedoci predmeta u obliku „Tic Tac“ koji je odražavao njihove manevre sve dok im se nije izgubilo iz vida. Isti objekat primećen je nekoliko sekundi kasnije na mestu susreta pilota nekih 60 milja dalje.

Pa kuda nas to vodi sada kada se stvarnost NLO-a otvoreno dokumentuje i potkrepljuje?

Čini se da su moći koje su i dalje suzdržane u iskrenosti prema javnosti. Umesto toga, čini se da primamo narativ o unapred upakovanim zvučnim zapisima da uporni i sveprisutni pojavi UAP-a mogu predstavljati pretnju našoj globalnoj i nacionalnoj bezbednosti. 

U međuvremenu, stvarni snimci UAP-a i dalje se potiskuju i zamenjuju prikrivenim video zapisima, tako da su pretraživači preplavljeni doktorskim ili CGI snimcima, zbunjujući javni osećaj o tome šta bi trebalo ili ne trebalo smatrati legitimnim ili lažnim. 

U najnovijoj epizodi Dubokog svemira, „UAP nad Kremljem i Pentagonom“, brojni stručnjaci visokog profila odmeravaju se na događaje zbog kojih su viđenja NLO-a postala glavna vest uz raspravu veterana pilota borbenih aviona, vladinih agencija i pojedinaca koji već dugo traže potvrdu svojih nezemaljskih iskustava. 

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading