KVANTNI DOKAZ: Naša svest opstaje i nakon smrti našeg tela
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Antoni deli svoj jedinstveni pristup objašnjavajući šta se nalazi dalje od ovog fizičkog postojanja, dok spaja nauku sa svetom psihičkih fenomena. I dok Nevtonova fizika tvrdi da su psihičke stvari nedokazive ili neodržive, svet kvantne fizike može pokazati drugačije. 

Sva rasprava o psihičkim fenomenima i tome kako se on uklapa u naš model postojanja zavisi od loše shvaćenog koncepta svesti. Antoni definiše svest kao energiju ko smo i šta smo. 

U duhovnim krugovima to se naziva „duša“ ili „duh“, a kao čista energija svest je večna, dodaje. Ali ono što je najznačajnije je da je svest sposobna za percepciju izvan naših pet dobro poznatih čula. I evo gde zakoračimo u sasvim drugu stvarnost, jer je svest, koja nije ograničena na fizički / materijalni svet, naš ulaz u druge dimenzije postojanja.

Znanje da su um i mozak odvojeni je od suštinskog značaja za razumevanje psihičkih fenomena, reinkarnacije, preživljavanja fizičke smrti i još mnogo toga. Antoni upoređuje mozak sa čvrstim diskom računara, a nedostatak uobičajene nauke je verovanje da je svest artefakt ovog vitalnog organa. 

Da bi produbio ovu analogiju sa čvrstim diskom, on sugeriše da mozak ne stvara svest, već je „ugošćuje“. Ako ne uspemo da prođemo ovu elementarnu grešku verujući da je svest artefakt mozga, umesto obrnuto, ostajemo zaglavljeni u materijalističkom pogledu na svet koji ne prepoznaje ono što mnogi znaju kao „stvarnu“ stvarnost strahovitog širenja i potencijal. 

U uglednom časopisu, zapaženi fizičar i skeptik Sean Karroll napisao je : „Tvrdnje da se neki oblik svesti održava nakon što naša tela umru i raspadaju se u sastavne atome suočavaju se sa jednom ogromnom, nepremostivom preprekom: zakoni fizike koji su u osnovi svakodnevnog života potpuno su razumljivi , i u tim zakonima ne postoji način da se omogući da informacije sačuvane u našem mozgu opstanu nakon što umremo. “ 

KVANTNI DOKAZ: Naša svest opstaje i nakon smrti našeg tela

Foto: Shutterstock

 

Ovo je zvanična partijska linija glavne struje, materijalističke nauke. Međutim, za vidovnjake poput Antonija, kao i za nebrojene koji su iskusili stvarnost izvan fizičke i onoga što Antoni naziva „međudimenzionalnom komunikacijom“, materijalistička mišljenja propadaju.

Prema Antoni-u, postoji lanac naše elektromagnetne svesti koji ostaje neprekinut uprkos fizičkoj smrti. Čini se da postoji više dokaza na strani vidovnjaka i iskusnika alternativne stvarnosti, nego kod materijalista koji ne prihvataju ništa osim uske logike da bi zastupali mišljenje. Čin komunikacije sa duhovima, sugeriše Antoni, dokaz je da se život nastavlja u obliku neprekinutog lanca svesti. Tela mogu da umru, ali svest ostaje cela i nepromenjena. 

Ako se bilo koja diskusija o psihičkom fenomenu može kategorisati kao „prizemna“, to je ovo. Antoni-jevi odgovori na teško postavljena pitanja su praktični, relativni i lako ih je shvatiti jer povezuje psihičke moći i uvide sa ogromnom mrežom energije od koje smo svi napravljeni. A njegovo uvođenje kvantne nauke je ključ za sledeći korak u našoj psihičkoj evoluciji.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading