Upoznajte Tripata, 76-godišnjaka, koji je zapalio internet svojom tragičnom ljubavnom pričom i naglom promenom! (VIDEO)
Foto: Printscreen/instagram

Foto: Printscreen/instagram

 

Iako se većina nas oseća umorno samo pomislivši na sledeću sesiju vežbanja, 76-godišnjak osvaja Internet svojim fitnes video snimcima.

Dokazujući da su godine samo broj, Čandigarh-ov Tripat Singh stekao je status Instagram slavne osobe zahvaljujući svojim rutinama vežbanja. Gospodin Singh, koji ima skoro 71.000 pratilaca na platformi društvenih medija, poznat je po svojim video zapisima o vežbanju.

Pored toga, on takođe praktikuje strogu vegansku ishranu. Iako ljubitelji septuagenaria već nekoliko godina znaju sve o njegovom režimu vežbanja, gospodin Sing je tek nedavno govorio o svom putu ka tome da postane fitnes entuzijast. 

Podijelivši svoje putovanje sa Humans Of Bombai u ponedjeljak , gospodin Sing je rekao da ga je smrt supruge dovela na ovaj put samopomoći. Na video snimku koji deli Instagram stranica, gospodin Sing se vidi sa fotografijom svoje supruge. Tekst koji prati video zapis citira ga kako kaže: „Ja sam Tripat, a ovo je moja supruga Manjeet. Ona je preminula 1999. godine, a ja sam bio slomljenog srca bez Manjeet-a. Bio sam depresivan godinama. Naš posao se raspao. Postao sam "kauč". “

Govoreći o tome kako su se stvari promenile, rekao je, „Manjeet bi bila razočarana kad bih dao otkaz. Tako sam odlučio da se podignem u šezdesetim godinama i treniram jače. Danas vodim uspešno poslovanje. A ja sam spremniji nego što sam ikad bio! I osećam duh i podršku svoje žene u svemu što radim “.

Na snimku se nalazi gospodin Sing koji izvodi razne vežbe u rasponu od dizanja tegova, vežbanja pomoću šipki , pa čak i dizanja tegova dok visi obrnuto od šipke. Natpis glasi: „Povratak je uvek veći od neuspeha!“

Inspirativno putovanje 76-godišnjaka osvojilo je srca na Internetu, a nekoliko korisnika je pohvalilo njegovu ljubavnu priču, kao i putovanje u fitnes. Jedan korisnik je rekao, „Ipak ta ljubav prema svojoj ženi je večna“, dok je drugi napisao: „Vi ste inspiracija, gospodine.“ Nekoliko drugih je ostavilo komentare koji između ostalog glase „poštovanje“ i „strava“.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading