Žena me je prevarila sa komšijom: "Kada sam se približio sobi čuo sam glasno stenjanje", a onda je predstava počela
Foto: Shutterstock

Foto: Shutterstock

 

Jedan 52-godišnjak obratio se Deidre Sanders, savetnici za seks i veze britanskog The Suna, nakon što je saznao da ga je supruga prevarila sa komšijom.

“Uhvatio sam je u preljubu sa komšijom. Sumnjao sam da nešto nije u redu, ali ništa me nije moglo pripremiti za ono što sam video. U braku smo 19 godina i mislio sam da smo srećni”, napisao je.

Naime, jednoga dana vratio se ranije s posla te je zatekao prijatelja kako izlazi kroz njihov zadnji ulaz. Supruga mu je tada rekla da mu je nestalo vode u kući i da je hteo proveriti kakvo je stanje kod njih. Iako joj je objašnjenje držalo vodu, bila je nervozna, što je njenom suprugu bilo sumnjivo.

Došao ranije s posla

Komšija se doselio pre pet godina nakon razvoda od supruge. Oboje su ga prihvatili i redovito posećivali, a ponekad su i izlazili zajedno. No, kada je počela pandemija, prestali su ga zvati u kuću.

“Moja supruga radi od kuće, kao i on. Jednoga dana ponovno sam došao kući ranije. Vidio sam suprugu u svilenoj spavaćici kako posprema naš krevet. Rekla mi je da se ne oseća dobro i da je morala prileći. Bila je rumena i delovala je nervozno”, napisao je 52-godišnjak.

Nakon toga odlučio ju je špijunirati. Nekoliko nedelja kasnije uzeo je slobodan dan, no pravio se kako ide na posao. Parkirao je automobil u blizini kuće i sakrio se iza šupe.

“Dva sata kasnije komšija se pojavio na zadnjem ulazu, a moja žena ga je s osmehom pustila unutra. Pričekao sam 15 minuta i onda sam ušao, srce mi je ludački lupalo. Približavajući se vratima naše spavaće sobe, čuo sam glasno stenjanje i odmah shvatio što se događa. Ušao sam u sobu i uhvatio ih u seksu. Sve što znam jest da sam izbacio komšiju i potom otišao u dugu šetnju. Supruga mi je priznala da se afera odvijala šest meseci. Kaže da joj je žao što me uzimala zdravo za gotovo i da joj je bilo dosadno. Želimo spasiti brak, ali mučim se. Pokušali smo se seksati nakon toga, ali ne mogu dobiti erekciju. Što da radimo?”, upitao je Deidre.

Korak po korak

“Oboje morate shvatiti zašto vas je žena izdala. Bitno je da jedno drugome kažete koje su promene potrebne u vašem odnosu. Ako uspete da vratite svoju emocionalnu vezu, tada će se vratiti i vaša seksualna veza. Kad se osećate spremno, pokušajte ne žuriti sa seksom, već uživajte u svakom dodiru i osećaju”, odgovorila mu je savetnica.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading