ZASLUŽILI SU NAGRADU ZA PUTARE GODINE: Radnik se malo zbunio i svež malter sipao pravo na poplavljenu ulicu, ljudi u neverici su gledali šta rade! (VIDEO)
Foto: Twitter/printscreen

Foto: Twitter/printscreen

 

Kao što svi znamo, popravke puteva nisu uvek najbolje. Možda bi bar mala uteha mogla da bude da u drugim zemljama ima radnika na putevima koji svoj posao rade još gore. Možda i naši neće slediti primer kolega sa Tajlanda.

Na društvenim mrežama pojavio se video iz Bangkoka, glavnog grada države, koji prikazuje rad jednog od njih. Sasvim mirno usmerava beton za izlivanje iz mešalice na stazu na kojoj bi normalno trebalo da popuni rupe ili praznine. Međutim, kao što se vidi, cela ulica je poplavljena i beton iz mešalice se pomešao sa vodom.

Međutim, ovo očigledno ne sprečava izvođača radova, kao što to pokazuje i sam video snimak, u kojem možete čuti i komentar čoveka koji snima. „Pogledajte, vidite li ovog genija? Izliva beton na poplavljenu ulicu, moj Bože, nikada nisam video nešto slično “ , kaže, dodajući ono što vidi sa nekoliko oštrih fraza na maternjem jeziku.

 

 

"Ovo se zaista događa, može li to uspeti?", Pita se čovek čiji je video počeo da se emituje na društvenim mrežama ubrzo nakon što je objavljen. Na Fejsbuku i Tviteru u komentarima se vodila strasna diskusija o tome da li radnik zna šta zapravo radi.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading