Lopov je bio umoran od pljačke: Jadnika je morao probuditi policajac čiju je kuću čovek hteo da opljačka
Facebook printscreen

Facebook printscreen

 

 

Najgori lopov na svetu? Tako se može identifikovati čovek koji je upao u kuću policajca, od kojeg je verovatno želeo da uzme neke dragocenosti. Međutim, tokom pljačke se umorio i odlučio je da malo odspava. Ali on je upao u težak san pa je lopova morao da budi vlasnik.

Pljačka koja se ne viđa tako često. Incident, u kojem je umorni lopov zaspao u kući koju je želeo da opljačka, dogodio se na Tajlandu. Čovek ne samo da je zaspao tokom pljačke, već je i izabrao kuću koja slučajno pripada policajcu. Tako da nije morao dugo da traži izgrednika. Bilo mu je dovoljno da prođe kroz nekoliko soba i pronađe lopova baš u krevetu svoje ćerke.

Usred noći Sakda Jeampraserta probudio je zvuk klima uređaja koji je dopirao iz sobe njegove ćerke. Iako se uobičajenim danom uopšte ne bi time bavio i nastavio bi da spava, ovaj put ga je to nateralo da ustane iz kreveta. Njegova ćerka je bila van grada nekoliko dana. Stoga je sumnjičavo otvorio vrata sobe, gde je na svoje veliko iznenađenje zatekao polugolog muškarca kako spava u krevetu svoje ćerke .

Policija je celu situaciju zabeležila na video snimku koji je objavljen na veb stranici lokalnih novina. Na video snimku možete čuti kako vlasnik kuće viče na pljačkaša i budi ga iz tvrdog sna. Lopov zbunjeno gleda oko sebe i postepeno shvata stvarnost u kojoj se nalazi.

Athit Kin Khun Thud je navodno upao u kuću s namerom da krade, ali se umorio tokom svojih aktivnosti. Uključio je klimu i planirao je da malo dremne, ali je na kraju zaspao čvrsto. Iako nije uspeo ništa da ukrade, Tud je optužen za prisilni ulazak i ulazak u tuđu zemlju.

Ovo nije prvi put da je lopov zaspao tokom pljačke u klimatizovanoj sobi. U septembru 2020. lopov Babu, koji je provalio u kuću u indijskoj četvrti Istočni Godavari, zaspao je ispod kreveta čoveka kojeg je pokušavao da opljačka. Razbojnik je pažljivo isplanirao krađu, proučio svakodnevnu rutinu vlasnika kuće i takođe zabeležio gde stavlja novac. Ali umor mu je osujetio sve planove.

Još zanimljivosti možete pročitati OVDE!

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading