KAPIJA IH DELI Sjaj i beda Hurgade
Foto: Depositphotos

"All inclusive" varijante u Hurgadi koje su možda među najpovoljnijim u svetu, luksuzni hoteli, nezaboravni izleti, more bogato koralima i podvodnim svetom privlače veliki broj turista već godinama unazad u ovo egipatsko letovalište. Međutim, iza sjaja rizorta, izgleda nije sve tako bajkovito.

Jedna Tiktokerka ispričala je svoja iskustva sa ovog letovanja zaključivši da je Hurgada grad sa najviše kontrasta u kom je bila. Sjaj i bedu, prema njenim rečima, deli 50 metara, tačnije jedna ulica. Ona je podelila video snimak na kome se mogu videti zapuštene i neuredne ulice na koje turisti naizlaze čim izađu iz hotela. Sa druge strane, marina i šetalište u okviru hotela je čisto, uređeno i podseća na najpopularnija letovališta.

Turisti koji dolaze ovde se još žale i na veoma naporne prodavce, loš internet, ogromne vrućine tokom jula i avgusta, a Hurgadu smatraju veoma ružnim gradom sa lošim saobraćajem. Prednosti su veoma povoljne "all inclusive ponude" sa uključenim avio prevozom, sjajni izleti kao retko gde na moru, predivnan podvodni svet, a veliki broj turista upravo Hurgadu smatra podjednako atraktivnim i za parove i porodice sa decom.

BONUS VIDEO

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading