Vulkan
Foto: Promo/Promo

Vulkan izdavaštvo je objavilo triler kome ćete se ponovo vratiti – Devet potpunih stranaca australijske autorke Lijan Morijarti.

Priča je bazirana na devetoro potpunih stranaca umornih od gradskog života, koji se okupljaju u izolovanom odmaralištu. Neki su došli da bi smršali, drugi da bi ponovo pokrenuli svoj život, a ima i onih koji kriju svoje razloge. Iako im program nudi sav luksuz, znaju da ih za ovih deset dana očekuje mnogo posla. Ali niko od njih ne može ni da pretpostavi kakvi izazovi ih čekaju.

Vulkan

Promo

 

 

Franses Velti, autorka ljubavnih bestselera čija karijera propada, stigla je u Trankilum haus sa slomljenim srcem, bolnim leđima, prehladom i posekotinom na palcu. Od prvog trenutka zaintrigirali su je ostali gosti: većina njih izgleda kao da im uopšte nije potreban oporavak. Ali osoba koja joj je najviše zagolicala maštu je Maša, neobična i harizmatična vlasnica odmarališta. Da li ona zaista može da pruži Franses odgovore za kojima traga? Da li da prestane da sumnja i prepusti se svemu – ili da beži dok još može?

Neće proći mnogo pre nego što se svi gosti to isto zapitaju...

Autorka Lijan Morijarti rođena je 1966. godine u Australiji. Dugo se bavila marketingom, a posle završenih master studija objavila je svoj prvi roman. Usledio je niz dečjih knjiga i još nekoliko romana.

Vulkan izdavaštvo objavilo je njen bestseler Nevine laži.

Devet potpunih stranaca – uzbudljiv triler čije ćete stranice okretati mnogo brže nego što mislite, dostupan je na sajtu vulkani.rs i u knjižarama Vulkan širom Srbije.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading