VELIKA ROK ZVEZDA STIŽE U BEOGRAD Bio je član bendova „The Jeff Beck Group“ i „Faces“
Foto: Stock/Foto: Shutterstock

Rod Stjuart jedan je od najpoznatijih britanskih pevača. U karijeri dugoj šest decenija prodao je više od 120 miliona albuma i imao desetine singlova, koji su bili broj 1 na top listama širom sveta. Bio je član bendova „The Jeff Beck Group“ i „Faces“, a najveći komercijalni uspeh je ostvario kao solo izvođač.

Osim što je sjajan pevač prepoznatljivog glasa, Rod Stewart je i izvrstan tekstopisac koji uspešno spaja različite stilove i stvara novu kombinaciju folka, rocka, bluesa i country muzike potpuno jedinstvenog zvuka.

Ovaj čuveni pevač u maju 2024. prvi put je u Srbiji! Proslavljena muzička legenda najavila je svoje prvo gostovanje u Beogradu 17.5.2024. u Štark Areni.

– Iskreno sam uzbuđen zbog svog prvog koncerta u Beogradu i radujem se što ću nastupati pred divnom srpskom publikom. Možete očekivati moje najveće hitove, ali i puno pravih iznenađenja – izjavio je Rod Stewart pred svoj koncert u Beogradu.

 

 

Organizator koncerta obećava publici nezaboravno veče i vrhunski provod.

– Velika je čast, ali i zadovoljstvo zastupati muzičku legendu kao što je Rod Stewart i organizovati njegov prvi koncert u Beogradu. Sigurni smo da će publika uživati u vrhunskoj produkciji, odličnoj muzici i zabavi, te stoga jedva čekamo maj iduće godine – rekao je direktor Star Produkcije Alen Ključe.

Ulaznice su u prodaji i možete ih obezbediti na www.tickets.rs

Ne propustite nastup ove svetske megazvezde i obezbedite svoje ulaznice na vreme!

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading