TAMO VIŠE NEMAM NIKOGA, SPAVAM U HOTELU Slobodu Mićalović preovladale emocije dok je govorila o rodnom Leskovcu
Printscreen

Sloboda Mićalović je jedna od naših najpopularnijih i najuspešnijih glumica koja je angažovana kako u pozorištu tako i na filmskom platnu.

Naime, glumicu trenutno imamo prilike da gledamo u seriji "Bilo jednom u Srbiji", u kojoj tumači lik Ružice. Sloboda je koja u ovoj seriji tumači lik Ružice, priča da je povratak u Leskovac u njoj probudio dosta osećanja, jer je to mesto gde je odrasla.

Foto: Printscreen/instagram

 

- Već dugo ne živim u Leskovcu, poslednjih nekoliko godina ga i ne posećujem jer tamo nemam više nikog svog. Trebalo mi je vremena da se naviknem na boravak u hotelu... Prvo nisam mogla da se osvestim da sam u Leskovcu, imala sam utisak kao da sam u nekom drugom gradu koji mi je jako poznat... Ljudi su se promenili, čitava jedna generacija je otišla, došli su novi klinci - ispričala je glumica.

Slobodi je bilo neobično da na svojim omiljenim mestima snima kadrove za seriju.

Foto: Youtube/Printscreen

 

- Bila sam na mestima na kojima su se dešavale neke bitne stvari u mom životu... Recimo, snimali smo kadrove u crkvi u Vučju, gde smo krštene moja sestra Dragana i ja i gde smo s roditeljima provodile svaki vikend. Snimali smo i u Dev kazanu i na Đokinim virovima... Sva ta mesta me duboko vraćaju u jedan bezbrižan period života - emotivna je glumica.

- Moji prijatelji su uglavnom po Evropi, povremeno se nađemo "dole" i prisetimo se raznih događaja - dodaje glumica.

Tokom snimanja imala je potrebu da poseti jednu, za nju, posebnu lokaciju.

Foto: Dejan Briza

 

- Bilo je divno što sam za dvadesetak dana, koliko sam provela na setu, obišla sva ona draga mesta na kojima nisam dugo bila. Imala sam potrebu da posetim crkvu u kojoj su me roditelji krstili. Jedva sam je pronašla, iako znam da je u selu Vučje pored grada. Obilazila sam okolinu, gde su roditelji znali da sestre i mene vode na izlete i vikende. Dirljivo je kad vidiš opet sve to odakle si krenuo i uspeo nešto da uradiš, onako kako si zacrtao - iskreno je rekla Sloboda, prenosi Gloria.

STRAHUJE OD CRNE MAGIJE Miloš Biković traži spas u manastirima, otkrivamo sve detalje

.

 

 

Komentari (1)

Loading
Andrea

26.09.2022 17:14

Baš je briga,ostao joj "naglasak" a toga bi se najradje odrekla... ;)