MIRKA VASILJEVIĆ BILA U VEZI SA SINOM OVOG BIZNISMENA Glumica je bila sa njim pre Vujadina: Ne želim da pričam, degutantno je
Alo

Malo ko zna da je glumica Mirka Vasiljević kao veoma mlada bila u ljubavi nekoliko meseci sa sinom pokojnog kontroverznog biznismena Dragoslava Kosmajca, preneli su domaći mediji.

Mirka koja je godinama unazad u srećnoj zajednici sa fudbalerom Vujadinom Savićem i sa kojim ima četvoro dece vrlo retko iznosi detalje iz privatnog života i svoju bajku živi daleko od očiju javnosti.

MIRKA VASILJEVIĆ BILA U VEZI SA SINOM OVOG BIZNISMENA Glumica je bila sa njim pre Vujadina: Ne želim da pričam, degutantno je

Alo

 

Ipak, svima je poznato da ova požrtvovana majka i supruga usklađuje profesionalne i privatne obaveze te je zbog angažmana svog supruga i ona često u inostranstvu, a ono što je manje poznato jeste njen ljubavni život pre Vujadina.

Naime, lepa glumica nakon svog punoletstva otpočela je romansu sa Lazarem Kosmajcem sa kojim se upoznala u privatnoj srednjoj školi koju su oboje pohađali, piše "Stori". Par je nekoliko meseci bio u turbulentnoj vezi da bi potom svako krenuo svojim putem, a Mirka je ubrzo nakon toga srela Vujadina i sa njim zasnovala porodicu, prenosi prethodno pomenuti portal.

Iako o intimnim detaljima retko priča, njena mladalačka ljubav podstakla je mnoge naslove, a Mirka koja nije demantovala glasine stavila je jasno do znanja da se u prošlost ne vraća.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by @showbizz_fotke

- Uvek rado odgovaram na pitanja koja se tiču mog posla i ona koja su u vezi sa suprugom i decom. Međutim, ne želim da pričam o nečemu što je deo moje prošlosti i što se dešavalo u srednjoj školi. Nije da izbegavam da pričam o tome jer sam posebna, već je to totalno degutantno - rekla je glumica na pitanje o Lazaru piše "Stori".

SPETKAKL ZA PAMĆENJE Hiljade ljudi pevalo sa Angelinom i Milicom Todorović, a ova pevačica večeras zatvara ''Gročanske svečanosti''

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading