OVO JE LUKSUZNI DOM SRPSKE GLUMICE! Prostrana kuhinja i dnevni boravak ostavljaju bez daha, a njegovu fotografiju u stanu svi su primetili (FOTO)
Foto: Alo/Dejan Briza

Glumica Mina Lazarević neko je ko retko govori o privatnom životu, a sada je otvorila vrata svoje luksuzne nekretnine koja odiše elegancijom i stilom.

Naime, Mina je kutak u kom živi sa naslednicima Ivom, Lukom i Markom moderno uredila, ali naziru se i restauirani detalji, koja je ona lepo uklopila.

Printscreen

 

Prvo što se vidi je ugradna kuhinja za koju je ona odabrala bele detalje i sive uređaje. Kuhinjski deo od trpezarijskog i dnevnog boravka odvojen je šankom u boji drveta, u koji su ekonomično smeštene dodatne fioke.

Printscreen

 

Dnevni boravak je opremljena belom garniturom, a sa zidova vise skupocene slike.

Dom Mine Lazarević kutak je u kom dramska umetnica najviše slobodnog vremena provodi, a ono što posebno privlači pažnju je crno-bela fotografija njenog oca Ljubiše.

Podsetimo, iako su joj oduvek cvetale ruže na poslovnom planu, privatni život glumice Mine Lazarević nije uvek bio miran i lep. Od2005. godine glumica je u kreditima, a 2015. godine doživela je i fizičko nasilje od tadašnjeg supruga.

JOVANA JEREMIĆ NA METI BELIVUKOVIH LJUDI?! Voditeljka dobija stravične pretnje, umešane Maje Marinković i Tamara Đurić, skandal?!

BONUS VIDEO:

Komentari (0)

Loading