Sestre Gobović i dečiji hor "Slavujčići" oduševili Anu Brnabić u Hramu Svetog Save
Vladan Delić

U Kripti Hrama Svetog Save, uz blagoslov Njegove Svetosti Patrijarha srpskog g. Porfirija, uručeno je ordenje "Svete majke Anastasije", majkama koje imaju troje i više dece iz Srbije i koje su svoj život posvetile potomstvu i njihovom odgoju. 

Na svečanosti su prisustvovali premijerka Ana Brnabić, episkop hvostanski g. Justin, episkop remezijanski g. Stefan, direktor Kancelarije za Kosovo i Metohiju Petar Petković, direktor BIA Bratislav Gašić i mnogi drugi.

U kulturno-umetničkom delu programa, nastupile su sestre Gobović, zajedno sa dečijim horom "Slavujčići", a osim toga, pripala im je čast i da vode ceo program.

Pesme i dečiji glasovi su odzvanjali Hramom Svetog Save, a publika je njihov nastup, posle svake pesme pozdravljala gromoglasnim aplauzom.

- Izuzetno smo ponosne što smo pre nekoliko meseci postale rukovodioci hora "Slavujčići", pri Hramu Svetog Save, za izvornu muziku i zahvalne smo Njegovoj Svetosti Patrijarhu srpskom g. Porfiriju na ukazanom poverenju. Nastupiti na  manifestaciji, gde je sva pažnja bila usmerena na majke, decu i porodicu je bila posebno emotivna za sve, jer smo i same majke. Vredno smo se pripremale i svakodnevno imale probe sa "Slavujčićima".  Posebno nas je ganula reakcija publike na našu novu pesmu "Srbija", gde su svi stajali i pevali zajedno sa nama, u toku celog izvođenja pesme - navode Marina i Marija.

Nakon završene manifestacije, premijerka Ana Brnabić je lično čestitala sestrama Gobović i uputila im komplimente za celokupan nastup.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading