UVEK JE BILA NEODOLJIVA Danici Maksimović u sedmoj deceniji žene zavide na izgledu, a evo kako je izgledala u mladosti (FOTO)
Foto: ATA Images

Poznata glumica Danica Maksimović važi za jednu od najlepših srpskih glumica. Rođena je u Reljincima, a sa nepunih godinu dana sa roditeljima se preselila u Aranđelovac, gde je odrasla, završila osnovnu školu, a potom i Gimnaziju „Miloš Savković”.

U devetnaestoj godini preselila se u Beograd. Glumu je završila na Fakultetu dramskih umetnosti u Beogradu, u klasi profesora Minje Dedića, zajedno sa Branislavom Lečićem i Darom Džokić.

Prvu ulogu na filmu odigrala je 1980. u filmu “Hajduk”. Uz Tanju Bošković, Milenka Pavlova i Radeta Marjanovića, dugo je bila nosilac pozorišnog repertoara Pozorišta na Terazijama.

Pročitajte još: Poznata glumica preživela PAKAO: Detinjstvo je provela u SEKTI, a zbog velikog SKANDALA umalo uništila karijeru

Na ovoj fotografiji Danica je sa svojom koleginicom Tanjom Bošković. Moramo priznati da su obe prelepe, ali i da su sa godinama zadržale gracioznost i lepotu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading