RODITELJE TREBA KAZNITI, BRANILI SU DELIKVENTA Saša Joksimović otkrio kako su mu sina pokrali i maltretirali, a evo i u kom parku se to sve desilo
Foto: Ataimages

Poznato je da je sin glumca Saše Joksimovića, već nekoliko puta bio žrtva vršnjačkog nasilja, a glumac više ne želi da ćuti.

Naime, Saša Joksimović je odlučio da progovori o porodičnoj drami, koja je javnost podigla na noge. Glumac je tražio žestoku kaznu za roditelje koji nisu vaspitali svoje dete, a onda je otkrio i potresne detalje razgovora sa sinom Ilijom o samom incidentu.

- Ja sam znao da nešto nije u redu, čim pominje taj park. I ja ga pitam "Šta je bilo", kaže "Ukrali su mi pare i polili me vodom". Ilija je u jednom trenutku bio uplašen, u trećem trenutku mu se javio bes. To je problem. Javio mu se bes, jer kao "Dokle više, dokle više? Već treći put mi se ovo dešava". I hteo je da se obračuna sa tim detetom . "Daj mi pare, vrati mi! Zbog čega to radiš". Međutim, njih trideset se tu pojavilo - počeo je da objašnjava Joksimović.

Saša

Foto: Ataimages

 

- U tom parku, Čuburskom, to je veliki park, ogroman, da postoji jedan policajac kome može neko dete sutra da se obrati: "Čiko, znate, mene dira ovaj". Mislim da je to dobro rešenje. I te nesavesne roditelje koji i podstiču decu možda na to kazniti novčano, jednom, drugi put, treći put i možda će onda taj roditelj porazgovarati sa detetom koje pravi problem - rekao je Saša Joksimović.

KRILA SAM GA KAO DA JE SERIJSKI UBICA ILI OŽENJEN Milica Pavlović javno priznala da je bila sa Saveljićem, otkrila gde su se viđali, a i razlog raskida

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading