ISPLIVALA TAJNA STARA 30 GODINA Ova slavna glumica je odbila ulogu Emilije Popadić u "Boljem životu", a sada je otkriveno i zašto
Foto: Youtube/Printscreen

Glumica Dara Džokić trebalo je da igra čuvenu Emiliju Popadić u kultnoj seriji reditelja Aleksandra Đorđevića i scenariste Siniša Pavića "Bolji život".

Glumica zbog obaveza u pozorištu nije mogla da se prihvati posla, a angažman na projektu TV Beograd kasnije je proslavio njene koleginice Svetlanu Bojković, Lidiju Vukićević i druge. Dara je tada imala tek tridesetak godina i mogla je da igra i Emiliju i Violetu Popadić.

- Odbila sam „Bolji život“, što se ne zna. Trebalo je da igram jednu od glavnih uloga. Ne znam kako to da objasnim. Radila sam tada mnogo u pozorištu. Uopšte nisam bila svesna koju će gledanost imati ta serija. Ne kajem se ni zbog jedan svog postupka. Tako je trebalo da bude - rekla je Dara Džokić gostujući u jednoj TV emisiji.

ISPLIVALA TAJNA STARA 30 GODINA Ova slavna glumica je odbila ulogu Emilije Popadić u

Alo

 

Posetimo, Dara Džokić provela je dve i po decenije u braku sa Bogdanom Tirnanićem, koji je važio za „britko pero“ srpskog novinarstva. Njegovu smrt, 2009. godine, nikada nije prebolela. „Udala se danas. Ne brini, srećna je“, napisala je 2018. godine uz fotografiju na kojoj je njihova ćerka Jovana u venčanici. Svi su shvatili da je emotivnu poruku uputila pokojnom suprugu.

MILICA I ŽARKO PAZARILI PENTHAUS Vrtoglavi uspeh serije "Igra sudbine" doneo paru ogroman novac,pogled od milion dolara i to na ovoj luksuznoj lokaciji

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading