Marko vasiljević
Foto: Printscreen/Foto: Instagram

Jedan od glavnih izazova koji je Marko Vasiljević imao pred sobom prilikom snimanja serije "Tajne vinove loze" je da li će on i Sloboda Mićalović biti uverljivi kao majka i sni, s obzirom da je razlika između njih samo 8 godina.

Pročitajte još: Pre 18 godina digla je PRAŠINU na EVROVIZIJI: Bila je GLAVNA konkurencija Željku Joksimoviću, danas gazi PETU deceniju i izgleda SAVRŠENO

 

IGRA MI MAJKU, A STARIJA JE OSAM GODINA OD MENE Zvezda serije

Printscreen

 

Sloboda Mićalović igra majku Marka Vasiljevića u hit seriji "Tajne vinove", iako je samo osam godina starija od njega! Glumac je u popularnoj melodrami Dejana Karaklajića dočarao Marka Smiljanića, sina Vere i Vuka Tomovića, kog glumi Vojin Ćetković.

- Kad smo počeli da radimo na seriji, brinuo sam da li ćemo Boba i ja biti uverljivi kao majka i sin, jer je ona starija od mene samo osam godina. Međutim, kad mi je moja mama rekla da nam veruje, znao sam da smo uspeli! Kazala mi je da je Bobin i moj odnos u seriji podseća na naš. To mi je najlepši kompliment koji sam ikada dobio - priča Marko i objašnjava kako je izgledao rad sa iskusnim kolegama Slobodom i Vojinom:

- Oni su divni i veliki ljudi, a onda i veliki glumci. Iznenadio sam se koliko su skromni. Mogli su da budu strogi, pa da imam tremu zbog njih, ali nisu! Boba i ja smo u drugoj sezoni još bolji u zajedničkim scenama, jer se sad dobro poznajemo - rekao je on.

IGRA MI MAJKU, A STARIJA JE OSAM GODINA OD MENE Zvezda serije

Printscreen

 

Vasiljević kaže da je zbog serije mesecima učio o vinima.

- Volim da budem pripremljen za ono što radim, pa sam istraživao sve što sam mogao o vinu. Neverovatno je, ali otkad snimam "Tajne vinove loze", mnogo više uživam u tom piću. Baš volim da popijem čašu kvalitetnog vina - priča glumac i dodaje da je zahvalan reditelju Dejanu Karaklajiću što mu je dozvolio da promeni nekoliko scena u seriji:

- Moj junak Marko se u nekim situacijama ponašao nelogično. Recimo, kad je snimana scena tuče u kafani, on je trebalo tu da ostane i da trpi dok ga šutiraju i vređaju mu majku. Rekao sam ekipi: "U čoveku se tada probudi toliki bes, posebno kad vam diraju majku. Nema šanse da ne odreaguje!" Promenili smo scenu - priznao je.

IGRA MI MAJKU, A STARIJA JE OSAM GODINA OD MENE Zvezda serije

Printscreen

 

Porodica Smiljanić iz "Tajni" živi u Negotinu. Vasiljević je zadovoljan kako je skinuo naglasak tog kraja.

- Lektorka Ljilja Mrkić nam je pomagala oko akcenta i sugerisala kako da izgovaramo reči. To nije čist negotinski, ali našli smo neku modifikaciju. Prijatelji iz Rajca su me pohvalili i rekli mi da sam dobro skinuo akcenat - priča glumac, koji se nada da će biti snimljena i treća sezona serije koju emituje.

VARAO SAM LJUDE DA ZARADIM NOVAC Šok priznanje poznatog glumca Mime Karadžića, javnost ostala bez komentara

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading