BIO JOJ JE SVE, IMALA JE BOŽANSTVEN ŽIVOT Srpska glumica se nakon gubitka supruga nikada nije oporavila, a ovako je pričala o ljubavi svog života
Promo

Dara Džokić provela je dve i po decenije u braku sa Bogdanom Tirnanićem, koji je važio za „britko pero“ srpskog novinarstva. Njegovu smrt, 2009. godine, nikada nije prebolela. „Udala se danas. Ne brini, srećna je“, napisala je 2018. godine uz fotografiju na kojoj je njihova ćerka Jovana u venčanici. Svi su shvatili da je emotivnu poruku uputila pokojnom suprugu.

Svedoci dešavanja u umetničkim krugovima osamdesetih tvrde da su se Dara i Tirke zaljubili na prvi pogled, čim su se upoznali u Klubu književnika.

Pojavio se tačno kada je trebalo. Ja sam ga upoznala tako što sam ga čitala i nisam ni sanjala da ću se zaljubiti. Bila sam mlada, dosta toga me je naučio i rekla bih da me je na neki način dovršio. Umela sam da prepoznam ono što meni treba u životu. Naučio me je šta je sloboda mišljenja i da je suština u tome da imaš svoj ugao, i da je način na koji ti posmatraš stvari ono što je dragoceno ‒ ispričala je.

Fenomenalno je pisao o životu, filmu i politici. Pisao je mnogo, svakodnevno, i to mu je bilo kao disanje. Dopunjavali smo se i indirektno uticali jedno na drugo. Bio je filmski kritičar, ali o meni nikada ništa nije hteo da kaže. Kad bih ga pitala šta misli, govorio je da prema meni nije objektivan. Vrlo dobro smo se razumeli i kada nismo razgovarali. Razumeli smo se u ćutanju, na pogled, a to je najlepše u jednom odnosu ‒ otkrila je Dara Džokić, koja je doživela tu privilegiju da izgovori rečenicu o kojoj mnoge žene sanjaju: „Imala sam božanstven život sa mojim suprugom“.

Bogdanova i Darina jedinica Jovana nije krenula ni tatinim ni maminim putem, ali nije ni „pobegla“ daleko u izboru profesije. Završila je filmsku produkciju i radi na „Radio-televiziji Srbije“.

Podsetimo, osim ćerke, unuka Katarina je najveća radost omiljene srpske glumice, koja ove godine proslavlja 67. rođendan.

OVO JE SIN SEKE SABLIĆ Nikada ga ne viđamo u javnosti, a zanimanje koje je izabrao učinilo je glumicu nikad ponosnijom

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading