VOLI DA POKAŽE SVOJE ATRIBUTE Strahinja iz serije "Igra sudbine" raspametio devojke svojom fotkom na Instagramu, pljušte komentari (FOTO)
Foto: Youtube/Printscreen

Glumac Ammar Mešić simpatije publike je zadobio u seriji „Igra sudbine“. Svojom ulogom je privukao pažnju ženskog pola, a sada je fotografijom koju je objavio na svom nalogu na Instagramu, pokazao zbog čega ga obožavateljke toliko vole.

Naime, Ammar je poznat kao neko ko vodi zdrav život i redovno vežba, a sada je otkrio kako se hranio zdravo 45 dana i da u tom roku nije jeo šećer i pio sokove, kao i da je vodio računa o hrani koju je konzumirao. Uz sve ovo je vredno vežbao, a rezultat su pločice na stomaku, na koje su devojke bukvalno odlepile.

VOLI DA POKAŽE SVOJE ATRIBUTE Strahinja iz serije

Printscreen

 

Mešić je fotografijom, koja je nastala u kupatilu i na kojoj pozira bez majice, očigledno želeo da istakne svoje izvajano telo, zgodne trbušnjake, zategnute grudi i jake ruke, a ako je suditi po komentarima, u tome je uspeo.

“Najbolji si frajer na javnoj sceni”, “Koliko si samo zgodan”, “Kako bih te potrošila za par minuta”, “Ovakav jedan mi treba”, samo su neki od komentara koji su se nizali.

Domaća javnost imala je prilike i da ga upozna kao prvog glumca sa naših prostora, koji je bio deo čuvene serije "Igra prestola", a još od tada, Mešića "bije glas" da je jedan od najlepših i najzgodnijih glumaca novije generacije.

PEVAČICA ZBOG ZLOBNIKA I MRŽNJE NAIŠLA NA PROBLEME Neda Ukraden priznala da je lila gorke suze

BONUS VIDEO:

 

 

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading