Ammar Mešić
Printscreen/Instagram

Glumac Ammar Mešić kaže da trenutno odmara i čeka nastavak snimanja serije "Igra sudbine", koja mu je donela veliku popularnost.

Ammar kaže da se vakcinisao kineskom vakcinom, te da je sada rasterećeniji kada je reč o korona virusu, pa je nedavno išao i na putovanje.

- Plašio sam se, ali se više ne plašim. Nekako smo naučili da funkcionišemo s maskama i svim sredstvima u borbi s korona virusom. Vakcinisao sam se "Fajzerovom" vakcinom i pre nekoliko dana sam primio revakcinu, tako da sam uradio sve što je do mene. Verujem vakcinama i pozivam sve građane da se vakcinišu kako bismo se što pre vratili normalnom životu - rekao je mladi glumac za "Kurir".

Kako kaže, ako glumački posao krene po zlu, ne sumnja da će se snaći jer je navikao sve da radi.

- Nemam plan B, nego živim od danas do sutra, ali se nikad nisam libio nikakvog posla - da li je to konobarisanje ili kol-centar, u kome sam takođe radio. Plan B je u mojoj glavi bio inostranstvo, kao i kod većine mladih, ali eto sve dobro se desilo u pravom momentu i moja uloga u seriji "Igra sudbine", i nadam se da će se i tim tokom nastaviti - istakao je Ammar.

Ammar Mešić

Printscreen/Instagram

Ammar Mešić, Foto: Printscreen/Instagram

Uloga Strahinje Bunčića u seriji "Igra sudbine" donela mu je veliki uspeh, a sada otkriva i šta je uradio sa honorarom.

- Od prvog honorara sam vratio dugove koje sam imao, a ostalo sam podelio roditeljima i braći, ništa posebno nisam sebi kupio, osim frižidera koji sam igrom slučaja kupio tik pred početak vanrednog stanja, i ispostavilo se da je to dobra investicija jer bih umro od gladi da nisam imao veći frižider. Ne patim za skupim stvarima, telefonima i automobilima, štedim i čuvam, znam da ova situacija neće trajati zauvek - rekao je on za pomenuti medij.