ONE SU MU VAŽNIJE OD ŽENE Muža Nine Seničar razapeli zbog fotografija, a evo koji je mogući razlog toga
Foto: Printscreen/instagram

Srpska glumica i manekenka Nina Seničar i njen partner, američki glumac Džej Elis, zajedno su već sedam godina i imaju dete, ali mnogima je zapalo za oko da na društvenoj mreži Instagram, gde su oboje aktivni, on nema nijednu fotografiju sa njom.

Američki mediji stekli su utisak da su mu koleginice iz serije "Insecure", u kojoj igra, važnije od Nine, jer sa njima ima fotografije, dok od nje ni traga ni glasa.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Nina Senicar (@ninasenicar)

Interesantno je da su oboje prisustvovali žurki "Vanity Fair" magazina nakon dodele Oskara, a da je tom prilikom on na svom nalogu objavio fotografiju na kojoj je sam, dok je ona objavila zajedničku.

Pročitajte još: Pevačica je nakon DESETOČASOVNOG porođaja rodila MRTVO dete: "Mogla sam da vidim bebinu glavu između nogu"

Portal “Radar Online”, specijalizovan za šou-biznis, zaključuje da bi glavni problem mogao da bude rasizam. Bez obzira na činjenicu da smo duboko zašli u 21. vek, civilizacija se nekih predrasuda još nije otarasila.

Printscreeen You Tube

 

Mešovite ljubavi i brakovi ne prestaju da “šokiraju” i provociraju, a toga nije pošteđeno čak ni američko društvo koje bi trebalo da važi za najslobodoumnije.

Međutim, ima i onih koji misle da je to dogovor između partnera. Kako bilo, nijedan muškarac koji pored sebe ima takvu lepoticu sigurno ne bi trebalo da je skriva.

U POZORIŠTU JE POSTALO DOSADNO, NEMA IZAZOVA Olga Odanović šokirala izjavom, pa otkrila šta treba da čuvamo

Komentari (0)

Loading