OVAKO IZGLEDAJU ĆERKE I ŽENA BULETA GONCIĆA Retko se pojavljuju u medijima, a prave su lepotice (FOTO)
TANJUG / DRAGAN KUJUNDZIC

Zahvaljujući jednoj Gordani, koju je upoznao još u detinjstvu, oženio se njome, a zatim sa njom dobio dve ćerke Isidoru i Aleksandru, porodica Buleta Goncića sazdana je na čvrstim temeljima, a njegov brak još uvek, nakon tri i po decenije je skladan.

- Nisam imao pojma da ću jednoga dana biti oženjen. Imao sam sreće da nađem osobu pored koje mogu da budem ispunjen. Verujem u večnu ljubav - kazao je ranije Bule, pa dodao da tokom svih ovih godina bračna ljubav između njega i Gordane nije izgubila na intenzitetu.

- To vam je kao kada sednem da vozim karting, možda će mi pripasti muka, ali to ne znači da sam promenio raspoloženje, jer i dalje obožavam da ga vozim, ako je uopšte moguća ta vrsta analogije s brakom.

Preporučujemo: Upoznali su se u ISTOJ ŠKOLI: Podatak koji je sve IZNENADIO, evo šta su po obrazovanju Novak i Jelena Đoković

OVAKO IZGLEDAJU ĆERKE I ŽENA BULETA GONCIĆA Retko se pojavljuju u medijima, a prave su lepotice (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Na pitanje pripada li redu muškaraca koji su do kraja života verni samo jednoj ženi kazao je:

- Ne verujem da ću u starosti poblesaviti i rasturiti brak zato što moja žena nosi crveni džemper koji ja mrzim. Mada nikad se ne zna, nije brak nešto što je dato od početka sveta, već je vrsta dogovora i konstrukcije. Moj za sada funkcioniše, tako da ne nameravam da ga rasturam. U potpunosti sam posvećen suprugi i ćerkama Isidori i Aleksandri. Mnogi ljudi greše pa pritiskaju decu da bi ona ispunila njihova očekivanja. A deca kao svi živi organizmi oponašaju roditelje. Bukvalno govorim o životnoj dinamici i sklopu koji im se razvije iz godine u godinu.Trudim se da ih ne ugrozim već usmeravam. Njihovo odrastanje ne upoređujem sa tim kako sam ja rastao. Teško sam živeo u detinjstvu. Stanovali smo na Dorćolu, a moja pet godina starija sestra Dragica i ja nismo živeli u izobilju. Moj otac Aleksandar bio je kinooperater u Domu kulture u Beogradu, dok je majka Miroslava bila uz nas, ali pamtim kako me nikada nisu pritiskali - izjavio je glumac.

NEKADA SU NA ESTRADI POSTOJALA PRAVILA Biljana Sečivanović otkrila da li podržava mlade pevače i ono što rade

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading