NEKADA STRSTVENI BAJKER SADA ŽIVI MIRNIM ŽIVOTOM! Poznati glumac vodi povučen život i uživa u tome, a evo gde se odmara!
Foto: Alo.rs

Čuvena uloga Časlava Marjanovića Čarlija u "Srećnim ljudima" obeležila mu je život, a poslednjih godina Svetislava Goncića (61) mogli smo da vidimo u ostvarenjima "Istine i laži", "Selo gori, a baba se češlja", "Naša mala klinika" i mnoge druge.

Malo je poznato da Goncić na motoru obilazi celu Evropu, a nije mu problem da sam pređe na hiljade kilometara uživajući u vožnji.

Pre nekoliko godina Svetislav je imao ozbiljnih zdravstvenih problema.

NEKADA STRSTVENI BAJKER SADA ŽIVI MIRNIM ŽIVOTOM! Poznati glumac vodi povučen život i uživa u tome, a evo gde se odmara!

Foto: Alo.rs

 

- Otišao sam na kontrolu vrata, na ehogram, i videli su da postoji neko uvećanje. Treba ići na redovne kontrole - rekao je tada glumac.

- Uvećanje je bilo, ali lekari u Drugoj hiruškoj, na Endokrinoj hirurgiji su sve sredili na vreme. Oni su sjajni - pričao je glumac.

Obzirom da su svi zdravstvei problemi daleko ostavljeni u prošlosti, Goncić je nastavio da živi mirnim životom.

On sada mnogo vremena provodi u porodičnoj kući u Despotovcu, gde sa suprugom i mlađom ćerkom uživa u čarima prirode.

OVO JE MUŽ ANICE DOBRE! Nikada se ne pojavljuje u medijima, bavi se potpuno drugim poslom, a sada je otkriveno i kako se ponašaju prema komšijama

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading