MILAN MARIĆ JE OVO KRIO KAO ZMIJA NOGE! Napokon je sve otkriveno, niko ne može da veruje šta je u pitanju! (FOTO)
Alo

Glumac Milan Marić odlučio je da otvori deo svog novog stana, u kom će se po svemu sudeći useliti sa devojkom Miom, koja je ispunila čitav njegov svet. Glumac je na Instagram profilu prvi put otkrio kako izgleda jedan mali deo stana, koji je izazvao lavinu komentara na društvenim mrežama. 

Naime, kada govorio o enterijeru, Milan se očigledno odlučio za minimalizam, što se može zaključiti i po detaljima stana. U uglu je veći sto, trpezarijski. Mesto je tiho i izolovano, idealno za zaljubljeni mladi par. Možda nam Milan uskoro otkrije još neki detalj iz njegovog potkrovlja.

- Inače, Milan i Mia su jako zaljubljeni i on sa njom provodi svaki trenutak kada ne radi, vrlo je pažljiv, a ona je do detalja upućena u njegov život. Međutim, Mia nije znala da je Milan i dalje u kontaktu sa bivšom devojkom koju je ostavio bukvalno dvadeset dana pre nego što su oni započeli vezu. Zna da su se rastali u prijateljskim odnosima, ali sada je posumnjala da bivša želi Marića nazad. Prijatelj je Mii rekao da Milanu bivša devojka javno komentariše objave na „Tviteru“, u šta se ubrzo i sama uverila ‒ navodi izvor za Star.

MILAN MARIĆ JE OVO KRIO KAO ZMIJA NOGE! Napokon je sve otkriveno, niko ne može da veruje šta je u pitanju! (FOTO)

Foto: Printscreen/instagram

 

Mia je pokušala da razgovara sa Milanom i tražila je od njega da joj sve objasni.

Preporučujemo: DIVA DŽENIFER LOPEZ važi za jednu STROGU MAMU: Ovo su PRAVILA koja njena deca moraju da POŠTUJU

- Milan je ubeđivao Miu da nema razloga za brigu, ni za ljubomoru, i da je on sa Jelenom u korektnim odnosima, ali da nemaju bliži kontakt otkad su njih dvoje u vezi. Malo je umirio, ali žena kao žena i dalje sumnja ‒ zaključio je izvor.

POSLE TRI DANA JAHANJA I SEDAM PREVOZA! Mia Borisavljević i Bojan Grujić stigli na egzotičnu destinaciju, pa pokazali u kakvom se luksuzu baškare! 

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading