VENČALI SU SE NAKON ČETIRI DANA VEZE Posle dva neuspela braka Eva Ras sreću je pronašla pored njega!
Printscreen

Čuvenu glumica Eva Ras znamo iz mnogih glumačkih ostvarenja domaće kinematografije, ali i po tome što potpuno otvoreno ispoljava svoje stavove, a ništa manje ne priča i o svom privatnom životu.

Glumica je svojevremeno ispričala da se udavala čak tri puta, a onda se prisetila početka ljubavi sa trećim suprugom Radomirom Stevićem Rasom, koji je bio njena najveća ljubav i sa kojim je živela sve do njegove smrti.

VENČALI SU SE NAKON ČETIRI DANA VEZE Posle dva neuspela braka Eva Ras sreću je pronašla pored njega!

Printscreen

 

- Na drugoj godini fakulteta sam se prvi put udala i ja sam smatrala da moram da napravim karijeru i da on mora da razume sve to. Taj brak je trajao 5 meseci. Tada sam bila jako tužna. Niko nas tokom života ne nauči kako da podnesemo kada nas neko ostavi. Preživela sam to tako što sam mu pokazala da ću boljeg naći i svaki dan me je neko čekao, da on vidi kako me neko drugi čeka – otkrila je glumica tokom gostovanja u emisiji “Magazin IN”.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Srb VIP (@srbija.v.i.p)

- A drugi put sam se udala i shvatila da on meni ne treba, razvela sam se i nećete verovati da sam Rasa upoznala dva meseca posle tog razvoda. U utorak sam ga upoznala, a u subotu sam se udala za njega, taj brak je bio fantastičan – ispričala je Eva.

ISPLIVALI NOVI DETALJI TORTURE ČEDE ČVORKA! Maja Marković je napustila studio kada ga je ugledala, a sada je otkriveno sve: Uzimao nam je pare od nastupa!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading