NAKON NAPUŠTANJA EMISIJE! Maja Marković obelodanila nove detalje torture Čede Čvorka, progovorila o grupi Luna i sve šokirala!
Foto: Youtube/Printscreen

Maja Marković bivša pevačice grupe "Luna" i Čeda Čvorak njen osnivač nakon dugo godina našli su se oči u oči i tom prilikom je nastao opšti skandal kada je pevačica ustala i napustila studio.

Naime, Alo! je malo zašao u prošlost ovog sukoba i saznao da je njihova svađa završila i na sudu, a pevačici Maji Marković i Ivani Krunić zabranjeno je da pevaju pesme grupe Luna, za koju su i same nastupale, a sve je to izdejstvovao njen tvorac Čeda Čvorak.

NAKON NAPUŠTANJA EMISIJE! Maja Marković obelodanila nove detalje torture Čede Čvorka, progovorila o grupi Luna i sve šokirala!

Printscreen

 

Maja je u jednom intervjuu davne 2019, otkrila još neke pikanterije dok je još bila u grupi Luna i javno obelodanila da joj je Čeda Čvorak uzimao honorare od nastupa i stavljao sebi u džep. Ove tvrdnje potvrdila je i Ivana Krunić, takođe bivša članica pomenute grupe.

Markovićeva je takođe istakla da su se oni godinama sudili i da joj je najviše žao pojedinih pesama koje više nikada neće smeti da peva, a poslednji put ih je pevala davne 2006 godine.

NEVIĐENI SKANDAL U EMISIJI UŽIVO! Maja Marković napustila emisiju kada je ugledala Čedu Čvorka koji je došao da moli za oproštaj!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading