VEGETARIJANKA KOJA JEDE NJEGUŠKI PRŠUT! Jelena Tinska šokirala izjavom: Supa je leš, a mleko izlučevina od krave!
Printscreeen You Tube

Glumica Jelena Tinska (68) otkrila je da je vegetarijanka, a potom navela šta misli o mesu, jajima i mleku.

Jelena Tinska je naglasila da nije vegan i da jede sireve, ali samo jednu vrstu.

- Pre svega ja sam vegetarijanac, ali nisam vegan. Zato što jedem sireve, ali ne jedem kravlje, već samo ovčije. To samo zato što se ovce ne ubijaju čim rode jagnje, pa da je stave na mašinu kao kravu od koje uzmu tele. Iz humanih razloga jako patim zbog života tih životinja koje ubijaju - rekla je glumica.

Dodala je da ljudi nisu mesožderi i da bi priznala nekog za čoveka samo kada bi ubio životinju i pojeo joj srce bez prethodnog kuvanja ili roštiljanja.

- Mi nismo mesožderi, nemamo kandže ili očnjake i u prirodi bi mogli da ubijemo životinju samo ako bi imali pušku ili nož. Ja bih se složila da vi jedete meso, ako možete da ubijete životinju i nožem izvadite srce i pojedete bez kuvanja, roštilja, soli, bibera i vegete. Mada meso je lepo i ja imam dušu. Kada odem na Sveti Stefan, sednem pod maslinicu ja moram da naručim njegoški pršut jer to nije meso, to je delikates - istakla je Jelena.

- Kako sam ja to sebi formulisala... Supa je iskreno leš. Jaja su izdr*otina od petla, a mleko je izlučevina od krave - rekla je glumica.

SRCE MI SE SLOMILO NA KOMADE, TO ME JE DOTUKLO! Dušica Grabović ne može da se pomiri sa gubitkom oca

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading