BILA JE NEDA U POPULARNOJ SERIJI GREH NJENE MAJKE! Danas nije glumica, živi na drugom kontinentu i bavi se ovim!
Printscreen

Srpska glumica Ivana Jovanović već godinama ne živi u Srbiji. Napustila je i domovinu i svoju primarnu profesiju, a sada živi u Americi i bavi se potpuno drugim poslom.

Ivana je publici najpoznatija po ulozi u seriji "Greh njene majke", a javnu scenu napustila je iznenada. Sa sinom Viktorom odselila se u Los Anđeles i tamo počela potpuno nov život. Radi kao kreativni menadžer u jednom restoranu, ali i kao instruktor joge.

Živim u Los Anđelesu svoj san, ali ne onaj treš, nego bukvalno sanjam u svom krevetu, u svojoj kući na brdu Holivud. Pišem i kolumnu za jedan magazin. Pišem o svim temama koje me inspirišu. Svaki dan radim nešto novo, ali ima i nekih rutinskih stvari koje ujutru obavljam. Budim se, krećem na plažu da se bućnem pre posla. Plivam 20-ak minuta sama, nekada s fokama i pelikanima, a nekada pored Kejt Hadson, Dženifer Bils, Runi Mare, Skarlet Johanson. Sve sam ih videla i verujte mi da su Srpkinje mnogo lepše - rekla je Ivana.

BILA JE NEDA U POPULARNOJ SERIJI GREH NJENE MAJKE! Danas nije glumica, živi na drugom kontinentu i bavi se ovim!

Printscreen

 

Ivana je rekla i da u Americi nije pomišljala da se bavi glumom.

- Nisam ni probala da glumim, nisam otišla ni na jednu audiciju. Nekoliko interesantnih uloga sam morala da propustim jer nisam bila u mogućnosti da dođem u Beograd, pošto pet godina nisam smela da izađem iz Amerike jer sam čekala američko državljanstvo. Ali, ne žalim! Moj sin Viktor i ja delimo život sa našim omiljenim Amerikancem, koji se zove Rajan Kunc - rekla je Ivana, koja se u Americi i zaljubila.

OGNJEN AMIDŽIĆ PO DRUGI PUT IMA KORONU! Voditelj je pričao o borbi sa dve velike bolesti, pa otkrio ove detalje

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (4)

Loading
spale

26.02.2022 20:15

Pliva s fokama i pelikanima? Nadam se da je dobro.

Janko

26.02.2022 21:42

Sva sreća pa se ne bavi glumom. Ne bi se mnogo hleba najela!