PRESREĆNI ZBOG PRINOVE, ALI NIJE SVE IŠLO GLATKO! Andrijina izabranica se tokom trudnoće susrela sa ovim zdravstvenim problemima
Foto: Printscreen/instagram

Verenica popularnog glumca Andrije Miloševića, glumica Aleksandra Tomić porodila se juče i na svet je donela zdravog dečaka kome je poznati par dao ime Relja.

Iako su sada Andrija i Aleksandra presrećni, lepa glumica se u trudnoći suočila sa jednim zdravstvenim problemom, kroz koji prolaze mnoge žene kada su u drugom stanju.

Alo

 

- Moram da vodim računa o kalorijama. Zato što sam tokom trudnoće dobila trudnički dijabetes koji je nadam se privremeni. Kažu da je to česta pojava. Ne bih o tome da pravim nikakav bauk. Ali mora da se vodi računa o unosu ugljenih hidrata, da se malo smanji. Tako da ja moram da vodim malo računa, da bih se dobro osećala. Zato što ja nosim jednog džina. Ja sam mala žena i još sada kada ne bih vodila računa o hrani, verovatno bi bilo dodatno teško - rekla je Aleksandra u emisjiji kod Marije Kilibarde, i dodala:

Foto: Printscreen/instagram

 

- Posle porođaja moram odmah da se vratim u pozorište.

Podsetimo, Aleksandra se odlučila za carski rez, a na svet je donela dečaka kojeg su nazvali Relja. Beba ima 3 kile i 300 grama.

BIZARNE UMRLICE POZNATIH KRUŽE MREŽAMA! Uraganke u šoku: Bolesnicima treba stati na put!

Komentari (0)

Loading