NAJVEĆI ŠMEKER KULTNOG FILMA LAJANJE NA ZVEZDE I NJEGOV TRAGIČNI PAD! Glumac koji je osvajao ženska srca nije se izvukao iz pakla droge!
Foto: Printscreen/instagram

Igor Pervić je glumio u mnogim filmovima kao što su "Crni bombarder", "Lajanje na zvezde", "Bure baruta", "Sivi dom" i poznatim serijama "Ranjenik", "Vuk Karadžić".

Prvi put se pojavio na javnoj sceni sa samo sedam godina.

Da je u pitanju bila zvezda znalo se odmah, Igor je već sa prvim pojavljivanjima plenio šarmom.

Jedna od kultnih rola bila je u filmu koji su generacije volele, "Lajanje na zvezde".

Rođeni Dorćolac i ženski miljenik čitavog života je imao problema sa drogom. Bitku za sopstveni život nije dobio, preminuo je u 52. godini života.

Glumac je u više navrata govorio kako je počeo da koristi naroktike.

Sva ta deca su bila iz dobrostojećih kuća, tako da smo imali dovoljan džeparac da LSD kupimo za vreme odmora. Ta moja generacija 1967. bila je veoma opičena po tom pitanju. Duvali smo lepak na čašu OTO-a - govorio je Igor.

O tome kako je prešao na heroin, svojevremeno Igor je pričao:

- Jedna devojka, pokoj joj duši, koja je sada mrtva… Ja sam bio strašno zaljubljen u nju… Imao sam motor, ‘Tomos automatik’, tad sam imao nekih 17 godina. To je tada bilo ne možeš da zamisliš, imati taj motor. I ja je stavim na motor i ona mi kaže: ‘Ajde, vozi me na Novi Beograd, imam nešto hitno tamo da završim’. Ja vidim njoj nešto nije dobro, a ja tada stvarno nisam ništa znao o teškim drogama. Došli smo do zgrade i ona me pošalje na treći sprat. Za nju sam bio spreman sve da uradim. Nađemo se mi na trećem spratu i ona poslaže sve ‘rekvizite’, ja gledam zapanjeno šta to ona tamo krčka… I stavi ona meni špric, a ja sam se igle bojao kao groma. I ja naravno da bih tu devojku očarao, onako mlad i glup, kažem hajde. Okrenem glavu na drugu stranu i ona mi to uradi. U tom trenutku osetim nirvanu i počeli smo da vodimo ljubav na stepeništu. Nije jedan dan prošao, ja sam se ponovo… To. Nikad nisam uzimao na nos. Počeo sam tako i nastavio na igli. U početku nam nije trebalo mnogo para, ali kasnije su počeli problemi i krize su bile psihičke. Gledajući nju koja je bila mnogo duže u svemu tome, ubacivao sam sve više sebe u to stanje. Kada je ona vikala da je sve boli i ja sam, a ustvari me ništa nije bolelo osim mozga- zaključio je.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Paralel (@paralelfestival)

Podsetimo, Igorova ljubav osim glume bila je i muzika, a kamera ga je toliko volela da je u jednom periodu života bio i maneken.

LEPU BRENU PROZVALI ZBOG PESME "ROBINJA" Pevačica oštro odgovorila da li njena numera poziva na nasilje

BONUS VIDEO:

 

Komentari (0)

Loading