LEPU BRENU PROZVALI ZBOG PESME "ROBINJA" Pevačica oštro odgovorila da li njena numera poziva na nasilje!
Promo

Lepa Brena je više od četiri decenije na estradnom nebu, a tokom svoje karijere snimila je veliki broj pesama koje su postale ogromni hitovi.

U poslednje vreme se mnogo piše o listi pesama koje su snimane godinama unazad, a jedna od onih koja se našla na spisku je i Brenina "Robinja". 

Na pitanje da li smatra da ova pesma podstiče nasilje nad ženama, pevačica je istakla da to nije slučaj i da, kada je snimljena, zasigurno nije imala takvu konotaciju.

- To je jedna metafora, vezana za ljubav. Sve moje pesme su ili vesele ili posvećene ljubavi. U vreme kada je ta moja numera nastala, nije sigurno imala takvu konotaciju kako se sada možda misli - rekla je Brena.

Šta je još zanimljivo pevačica rekla, možete pogledati u videu na početku teksta. 

BILA SAM ZABRINUTA! Voditeljka je u braku sa pevačem već sedam godina, otkriva šta ju je najviše mučilo tokom zabavljanja sa zvezdom!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Djordje

26.02.2022 08:16

Nije mi jasno dokle ce te ovu stariju zenu zvati "lepa Brena"?! Mozdaje nekad kad je bila mlada bila i lepa?! Sad je omatorila i nije vise lepa pa bi mogli da je zovete pravim imenom ako ga u opste znate?! Odavno je prestala da bude lepa. S obzirom da stalno objavljujete njen glamurozan zivot na jahtsma i ostalim bogataskim normama interesuje me da li je na kraju uspela da plati struju koju je godinama izbegavsla da placa i bukvalno je krala?! Secam se clanka koji je izasao pre nekoliko godina gde ste to pominjali?!