SESTRA MU JE IZGORELA U POŽARU! Stravična sudbina srpskog glumca, komšije od šoka nisu mogle da progovore o jezivim scenama!
Printscreen

Glumcu Ljubivoju Tadiću pre šest godina dogodila se nesreća, kada je sa majkom i nepokretnom sestrom stanovao u stanu u centru Beograda.

Naime, glumac je godinama živeo u nehumanim uslovima, a kako nisu imali struje, pomagali su se svećama.

Upravo od upaljene sveće krenuo je požar koji je odneo u veliku žrtvu. Ljubina sestra Maja je poginula, a njegova majka zadobili teške opekotine, komšije tada nisu mogle da dođu do reči od šoka.

SESTRA MU JE IZGORELA U POŽARU! Stravična sudbina srpskog glumca, komšije od šoka nisu mogle da progovore o jezivim scenama!

Printscreen

 

- Dve godine nisu imali struju, a pričalo se da im je isključena zbog duga koji je bio veći od milion dinara - govorile su tada glumčeve komšije za domaće medije.

I sam Ljuba nakon ove tragedije završio je u bolnici. Ljuba Tadić je tada zadobio opekotine lica i glave jer je iz buktinje pokušavao da spase nepokretnu sestru. On je nakon ove nesreće smešten u bolnicu za plastičnu hirurgiju, dok je njegova majka u teškom stanju prebačena na intenzivnu negu Urgentnog centra. Pretpostavlja se da je požar izazvala sveća koja je zapalila krevet, nakon čega je planuo ceo stan.

VEST O RAZLAZU ŠOKIRALA JE JAVNOST! Otkriveno kako su naslednici Lazara i Danice Ristovski reagovali na njihov razvod!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading