RAZVOD NAKON 42 GODINE BRAKA Danica i Lazar Ristovski odlučili su da se raziđu!
Foto: Youtube/Printscreen

Glumački par Lazar i Danica Ristovski razvodi se nakon 42 godine braka.

Imajući u vidu da su važili za jedan od najskladnijih i najdugovečnijih parova na javnoj sceni Srbije, teško je i pretpostaviti šta bi mogao biti uzrok razlaza dvoje renomiranih glumaca. 

- Nismo se razišli zbog neke druge žene ili nekog drugog muškarca - izjavio je Lazar. 

Njihova ljubavna priča počela je još u studentskim danima. Između Danice i Lazara emocije su se rodile već pri prvom susretu, a glumica je neretko isticala da se odmah zaljubila u Lazin šarm i fizički izgled.

RAZVOD NAKON 42 GODINE BRAKA Danica i Lazar Ristovski odlučili su da se raziđu!

Foto: Youtube/Printscreen

 

Venčali su se 1980. godine, a u braku su dobili dva sina - Petra koji je filmski producent i reditelj i Jovana koji je završio ekonomiju. Starij sin oženjen je glumicom Teodorom Ristovski, dok je mlađi Jovan sa suprugom Ljiljanom prošlog septembra dobio naslednika Bogdana.

Ni bogat i ispunjen porodični život, ni uspešne karijere, ni četrdeset i dve godine pod istim krovom, po svemu sudeći, nisu bili dovoljni da Danicu i Lazara odvrate od odluke da potpišu papire za razvod.

ZVEZDA GRANDA SRUČILA SE NA SCENI! Podrška pevača odmah tražila da zovu hitnu pomoć, a evo šta se na kraju dogodilo

BONUS VIDEO:

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Megido

14.02.2022 08:28

Sve više je netrpeljivosti među ljudima. To je prorečeno još u 1. veku n.e. Isus je rekao da će u poslednjim danima sveta kakvog danas poznajemo ohladneti ljubav među bliskim srodnicima i ukućanima. To što se dešava među ovim supružnicima, nije nikakvo čudo. Možda je javni blam da se u tako poznim godinama rastavljaju, ali nažalost je opšta pojava nerazumevanja, netrpeljivosti i želje za promenom po svaku cenu. Tužna priča koja sve više postaje stvarnost i pošast koja obucima čovečanstvo na globalnom nivou.

Eto!

14.02.2022 14:27

Bravo za Danicu. Pa i red je da zena posle 42 godine prodise!

Ana

15.02.2022 09:47

Kao i vecina muskaraca,nije mogao da podnese zenin uspeh!