Vesna Pećanac
Foto: Alo/Foto: Versko dobrotvorno starateljstvo

Mnogi ne znaju za tešku životnu priču glumice Vesne Pećanac, a kada su na društvenim mrežama isplivale bolne fotografije iz crkvene dobrotvorne kuhinje čiji je korisnik, svi su bili šokirani šta vide.

Naime, mediji su posetili crkvenu kuhinju koju posećuje glumica, gde su potvrdili da Vesna dolazi.

DOLAZI NA ŠTAKAMA I VEOMA JE... Progovorili korisnici dobrotvorne kuhinje u kojoj se hrani naša poznata glumica i otkrili kakva je ona zapravo!

Foto: Versko dobrotvorno starateljstvo

 

- Dolazi ovde na štakama i uglavnom sama. Tiha je i povučena. Nisam znao da je ona glumica, ali sa fotografije koju ste mi pokazali sam je prepoznao, jer često nosi marame. U ovu kuhinju dolaze kulturni i školovani ljudi, a ne samo klošari kako većina misli - priča Milan Arsenović korisnik crkvene kuhinje i dodaje:

- Jedne prilike sam je video kako sedi na klupici kod Skadarlije, dok je sijalo sunce - poručuje Milan Arsenović.

DOLAZI NA ŠTAKAMA I VEOMA JE... Progovorili korisnici dobrotvorne kuhinje u kojoj se hrani naša poznata glumica i otkrili kakva je ona zapravo!

Foto: Versko dobrotvorno starateljstvo

 

Jedan od korisnika crkvene kuhinje ističe da uvek prva ulazi na ručak.

- Vesna uvek prva ulazi kako bi uzela svoj ručak. Popovi je obožavaju i poštuju. Bila je ovde baš za Božić. Poslednjih mesec dana je sigurno ovde viđam, ali za ranije nisam siguran, jer ovde nisam ni dolazio - zaključuje jedan od korisnika crkvene kuhinje.

Vesna Pećanac

Foto: Versko dobrotvorno starateljstvo

 

Podsetimo, srpska glumica Vesna Pećanac ostvarila je brojne uloge kako na filmu i televiziji, tako i na pozorišnim daskama. Bila je udata za poznatog reditelja Živka Nikolića, sa kojim ima dva sina, a neke od svojih najpoznatijih uloga ostvarila je upravo u njegovim filmovima "Lepota poroka" i "Čudo neviđeno". Publika je dobro pamti i kao Jeku iz serije "Đekna još nije umrla, a kada će ne znamo", a veliki deo karijere provela je u "Ateljeu 212".Vesna je obožavala svoju profesiju i govorila da nikada ne želi da ode u penziju, međutim porodične tragedije učinile su da se odvoji od scene. Za kratko vreme izgubila je muža i roditelje, i nije mogla da podnese da gleda kako se ljudi oko nje smeju.

STIGAO U PORODILIŠTE! Poznati pevač ne može da sakrije emocije i sreću, došao po suprugu i naslednika, a evo i ko mu pravi društvo!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading